Διαζύγιο - βόμβα: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός χωρίζει μέσα σε δύο χρόνια! Kαι πολύ κράτησε..

11:31 27/3/2014 - Πηγή: TVNea
Τίτλοι τέλους σε έναν ακόμα γάμο. Από το να ταλαιπωρούνται ή να το κρατάνε με το ζόρι, ίσως αυτη η εξέλιξη να είναι καλύτερη και πιο αληθινή και για τους δύο. Όμως, γιατί παντρεύτηκαν, ενώ δεν φαινόταν ότι ταίριαζαν και τόσο; Aυτοί σίγουρα ξέρουν καλύτερα.
Σας μεταφέρουμε ακριβώς την ανακοίνωση που μας έστειλε με υπογραφή του ίδιου:
«Με την Αλεξάνδρα πράγματι βρισκόμαστε σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό.
Όλα έγιναν υπό το καθεστώς ενός πολιτισμένου τρόπου.
Παραμένουμε δυο φίλοι κι αυτό άλλωστε φάνηκε τελευταία από κοινές εμφανίσεις που είχαμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
Ήδη έχω
επιλέξει να κάνω μια νέα ζωή.
Η Αλεξάνδρα είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, μια καταξιωμένη ηθοποιός κι ελπίζω στη ζωή της να βρει ό,τι ακριβώς επιθυμεί γιατί το αξίζει.
Θα βρει το δρόμο της χωρίς να χρειάζεται ανθρώπους που να την προστατεύουν εκμεταλλευόμενοι τη δική τους εξουσία».
Για την ιστορία,ο γάμος του ζεύγους έγινε στις 10 Οκτωβρίου 2011 στη Βάρκιζα με κουμπάρο τον τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη!
Σαν κεραυνός εν αιθρία ακούστηκε στ” αυτιά μας ότι η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου κι ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και σύζυγός της Βαγγέλης Μητρογιάννης βάζουν τίτλους τέλους στο γάμο τους. Όπως γράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Σφακιανάκης: "Αρχικά δεν το πιστέψαμε. Σκεφτήκαμε πως ήταν άλλο ένα αρρωστημένο σενάριο ευφάνταστων κακόγλωσσων.
Έτσι, για να διατηρήσουμε και σωστά τη δημοσιογραφική μας δεοντολογία, πριν μπούμε στη διαδικασία να δημοσιεύσουμε φήμες, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον κύριο Βαγγέλη Μητρογιάννη.

apospasma
Keywords
Αναζητήσεις
ποια πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός χωρίζει ;
Τυχαία Θέματα