Διαβάστε τα ΠΑΝΤΑ γύρω από τη νέα σειρά Πετρόπουλου-Σταυροπούλου στο MEGA

20:02 25/10/2013 - Πηγή: TVNea
Tι είναι όμως, αυτή η καινούργια σειρά που λόγω των συντελεστών της είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είναι από τις καλύτερες της φετινής σεζόν;
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες,η σειρά είναι για ένα golden boy που… πληγωμένο από την οικονομική κρίση θα φύγει από την Αθήνα και θα μετακομίσει στο χωριό της κοπέλας του. Μαζί του όμως, θα πάει και η αδερφή του, μία πλούσια και κοσμική κυρία που πρόσφατα έμαθε ότι ο σύζυγός της την απατά, ενώ μάλιστα τον συνέλαβαν
για χρέη προς το δημόσιο.
Ενώ όμως, περιμένουν ότι όλα στο χωριό θα είναι πιο ήρεμα και το golden boy θα δοκιμάσει την τύχη του στον… αγροτουρισμό, διαπιστώνεται ότι οι κάτοικοί του είναι περίεργοι και κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό! Ιδιαίτερο ρόλο σε όλα αυτά παίζει η μέλλουσα πεθερά του που υποδύεται η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ το ρόλο του «golden boy» ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και την αδερφή του η Νάντια Κοντογιώργη, που μπορεί όσοι δεν την έχετε δει στο θέατρο να μην την γνωρίζετε, αλλά θυμηθείτε το όνομά της και όταν ξεκινήσει η σειρά θα καταλάβετε γιατί το λέω!
Επίσης, το τηλεοπτικό ντεμπούτο του θα κάνει και ο Κρις Ραντάνοφ, γνωστός για τις δουλειές του στο θέατρο, ερμηνεύοντας στη σειρά έναν μυστηριώδη γεωπόνο του χωριού. Επειδή για τους υπόλοιπους ρόλους γίνονται ακόμα επαφές δεν αναφέρω περισσότερα ονόματα, αλλά τέλος να σημειώσω ότι το σενάριο της ανατρεπτικής αυτής κωμωδίας υπογράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου, που μας έχει χαρίσει πολύ καλές σειρές όπως τη «Ντόλτσε Βίτα»( που έγραφε με τον Αλέξανδρο Ρήγα) στο MEGA, τα «Εγκλήματα» στον ΑΝΤ1 και τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» με τη Βίκυ Σταυροπούλου πάλι στο MEGA, το 2001.
Μετά από δώδεκα χρόνια λοιπόν ο σπουδαίος σεναριογράφος επιστρέφει με καινούργια δουλειά στο κανάλι της Μεσογείων έχοντας πάλι την εκπληκτική Βίκυ Σταυροπούλου σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Επίσης, να σημειώσω ότι τη σειρά θα σκηνοθετήσει η Αμαλία Γιαννίκου και τη διεύθυνση φωτογραφίας θα κάνει ο Τάσος Ζαφειρόπουλος, ενώ τα περισσότερα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν μετά τις 15 Νοεμβρίου θα γίνουν σε εξωτερικούς χώρους και το «μυστηριώδες χωριό» θα στηθεί… κάπου στην Ανατολική Αττική!
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα μέσα Νοεμβρίου με σκοπό η σειρά να βγει στον αέρα μέσα στον Φεβρουάριο του 2014 και το MEGA έχει εγκρίνει 15 επεισόδια που θεωρώ όμως, ότι θα… αυξηθούν λόγω ζήτησης! (Newsit)

MAKARI ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΟΘΙ ΤΩΝ SHOWS & ΤΩΝ ΧΟΡΟΠΗΔΗΧΤΩΝ
Keywords
Τυχαία Θέματα