Διακρίσεις σε ΑΝΤ1-MEGA-STAR στα Digital Media Awards!!

21:12 20/6/2014 - Πηγή: TVNea
-ΑΝΤ1-
To ANT1News.gr, το site ενημέρωσης του Ομίλου ΑΝΤ1, διακρίθηκε στα Digital Media Awards κατακτώντας το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Integrated Reporting».
Η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά στην προβολή και παρουσίαση μοναδικού ειδησεογραφικού περιεχομένου με χρήση πολλαπλών formats -κείμενο, φωτογραφία, βίντεο, γραφικά-, και αποτελεί μία σημαντική διάκριση για το δημοσιογραφικό δυναμικό
του ΑΝΤ1.

-MEGA-
Δύο σημαντικές digital διακρίσεις κατέκτησε το Mega στο διαγωνισμό Digital Media Awards 2014. Συγκεκριμένα διακρίθηκε με GOLD Award στην κατηγορία «Best Personalized Service Platform Innovation» και SILVER Award στην κατηγορία «Best Social media Marketing». H πλατφόρμα Megamou για την οποία απέσπασε το Gold βραβείο, αποτελεί την πρώτη πλατφόρμα στα ελληνικά digital μέσα στην οποία ο τηλεθεατής μπορεί να διαμορφώσει το δικό του κανάλι με τις αγαπημένες του ενότητες μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα του Mega.
To Silver βραβείο στην κατηγορία Best Social Media Marketing αφορά στην συνολική social στρατηγική του Mega μέσω κοινωνικών δικτύων και communitysites: Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Blogsκ.α για την προώθηση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του καναλιού στο ψηφιακό περιβάλλον.

-STAR-
Το Star Channel βραβεύτηκε στην χτεσινή διοργάνωση των “Digital Media Awards” στην ενότητα «Βέλτιστες Πρακτικές στην Ανάπτυξη & Διαχείριση Περιεχομένου Cross Platform Content (Web, Mobile, App)».
Τα Digital Media Awards είναι τα βραβεία, που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στο χώρο των Ψηφιακών Εκδόσεων. Σε αυτά συμμετέχει το σύνολο των παρόχων περιεχομένου, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των διαδικτυακών εκδόσεων, ανεξαρτήτως πλατφόρμας (Web, Mobile, Tablets, Apps).
Το Star βραβεύτηκε για την δυνατότητα που έχει κάθε τηλεθεατής για παρακολούθηση των εκπομπών και των δελτίων ειδήσεων, όποτε αυτός επιθυμεί, μέσα από μια σειρά online εναλλακτικών τρόπων: Web, YouTube, iPhone, iPad, Android, Smart TV, Facebook, Twitter, Google+.

Γιώργος Πασχαλίδης-Για επικοινωνία μαζί μου:
Κάντε ADD στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis (κλικ στο όνομα)
Ακολουθείστε με στο Twitter:@Pasxal_tvnea
Keywords
Τυχαία Θέματα