Δεν υπάρχει ¨αυτογνωσία¨ στην tv!

15:23 25/11/2014 - Πηγή: TVNea
Αν κάποια λέξη στην τηλεόραση είναι άγνωστη από πολλούς είναι σίγουρα η αυτογνωσία.Ελάχιστοι άνθρωποι που εκτίθενται σε αυτό το ¨κουτί¨ μπορούν επακριβώς να αντιληφθούν τι κάνουν σε αυτή τη δουλειά.Έτσι πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν τους υπόλοιπους που κάνουν ακριβώς τα ίδια με αυτούς.

Από το πρωί ο Μάρκος Σεφερλής διατυμπανίζει ότι δεν κάνει gossip και μάλλον μόνος του το πιστεύει.Κανονικά πάνελ έχει στηθεί,με αντίστοιχη θεματολογία και συνεντεύξεις με συνεχείς και άλλοτε πιεστικές νύξεις στην προσωπική ζωή των καλεσμένων.Αισθάνεται
ότι κάνει ένα νέο και ανατρεπτικό πρωινό,ενώ στην πραγματικότητα εκτελεί την ίδια συνταγή που εκτελούν οι πρωινοί παρουσιαστές τα τελευταία 25 χρόνια.

Από την άλλη και ο Γιώργος Λιάγκας υποστηρίζει ότι ότι δεν μιλάει ποτέ για νούμερα,αλλά και μειώνει τη δουλειά των τηλεκριτικών.Στην πρώτη περίπτωση καλό είναι να θυμηθούμε κάτι περσινούς πανηγυρισμούς για κάτι 90αρια της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου σε εξειδικευμένα των εξειδικευμένων κοινών.Και όσον αφορά τη δεύτερη κατηγορία,καλό είναι να αντιληφθεί ότι και ο ίδιος τηλεκριτική κάνει μέσα από την εκπομπή του.Σχολιάζει τα πρόσωπα της τηλεόρασης και ξεχωρίζει καλούς και κακούς παρουσιαστές.

Στο ¨Happy Day¨ δηλώνουν ότι κάνουν gossip,αλλά με πιο ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο,ξεχνώντας ότι στο πάνελ έχουν το Δημήτρη Παπανώτα.Ο γνωστός δημοσιογράφος πολύ εύκολα μπορεί να πετάξει κακίες και ¨χοντρά υπονοούμενα¨.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ότι κορόιδευε τόσα χρόνια τα κάνει μέσα από τη συχνότητα του Mega και στην εκπομπή ¨Joy¨.¨Συνεντεύξεις αδιάφορες και άνευ ουσίας,θεοποιώντας ένα ξεχασμένο lifestyle.¨Αυτό κάνει απλά τώρα δεν πληρώνει για να γράφει το σωστό,αλλά για να κάνει το λάθος.

Τέλος τα ¨Αποκαλυπτικά¨ του Έψιλον τείνουν να γίνουν κωμικό σήριαλ.Σχολιάζουν επισταμένα τα νούμερα των τηλεοπτικών εκπομπών,αλλά οι δημοσιογράφοι αναρωτιούνται γιατί η τηλεθέαση των προγραμμάτων αφορά τους τηλεθεατές.Η Αλεξάνδρα Τσόλκα μέσα από τα κείμενα της κάνει λόγο για κακά ελληνικά παρουσιαστών και όμως ο παρουσιαστής της με το συντακτικό έχουν μαλώσει,αλλά και η Νάνσυ Νικολαίδου κάποτε σχολίαζε τα μεσημεριανά και τώρα λαμβάνει μέρος και αυτή.

Τελικά μόνο τη Μαρία Ηλιάκη παραδέχομαι σε αυτό,που εξαρχής είπε ότι κάνω μία εκπομπή που είναι ίδια με το ¨Δέστε τους¨!

tvmindhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα