Δεν γινόταν να βλέπω στον καθρέφτη τη Χουρέμ και όχι εμένα

11:30 28/8/2013 - Πηγή: TVNea
Το σύνδρομο εργασιακής εξουθένωσης «Burn out syndrome» έπληξε την τηλεοπτική Χουρέμ που παραδέχτηκε δημοσίως ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.
Σε συνέντευξή της σε γερμανικό περιοδικό η Μεριέμ Ουζερλί, που έγινε γνωστή ως Χουρέμ στη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», μίλησε για τον ρόλο αλλά και τον άνδρα που της κατέστρεψε τη ζωή.

«Είμαι καλύτερα τώρα, έκοψα τα μαλλιά μου, σκούρυνα το χρώμα, γύρισα πίσω στη φυσιολογική μου κατάσταση. Πλέον δεν είμαι η Χουρέμ. Δεν γινόταν να βλέπω στον καθρέφτη αυτήν και όχι εμένα». Η Ουζερλί ζούσε στη
Γερμανία όταν αναγκάστηκε να επιστρέψει στη χώρα της για τα γυρίσματα του Σουλεϊμάν, όμως η προσαρμογή της δεν ήταν ομαλή.
«Οσο και να λέω πως είμαι Τουρκάλα, στην πραγματικότητα είναι μια κουλτούρα που δεν τη γνωρίζω, μια γλώσσα που δεν την ξέρω. Η αϋπνία σού καταστρέφει την ψυχολογία. Εγώ είμαι τελειομανής. Καθόμουν ως το πρωί για να μάθω τους διαλόγους», παραδέχτηκε η ηθοποιός, που παράλληλα προσπαθούσε να σώσει και τον γάμο της.
«Το να συγχωρείς είναι πολύ σημαντικό σε αυτήν τη ζωή. Και βέβαια θα συγχωρήσω τον Τζαν, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε ξανά μαζί». Το προσωπικό και επαγγελματικό της αδιέξοδο την έφερε κοντά στον θάνατο μετά τα τηλεοπτικά βραβεία της Αττάλειας.
«Μπήκα στο ξενοδοχείο και πέταξα το βραβείο. Το κομμάτιασα. Ημουν τρελαμένη, κόπηκα παντού. Ηθελα να πηδήξω από το μπαλκόνι?», είπε η Χουρέμ, που συνεχίζει να βρίσκεται σε θεραπεία με ηρεμιστικά.

Πηγή: Tv Έθνος
Keywords
Τυχαία Θέματα