Δεν είναι γριά! - είναι πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός σε guest στο "Κάτω Παρτάλι"!

17:45 18/2/2014 - Πηγή: TVNea
Καταιγισμός προετοιμασιών και απολαυστικών guests στο "Κάτω Παρτάλι" του Mega! Η νέα κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου και της Κατερίνας Γιαννίκου συνεχίζει τη σαρωτική της πορεία στους πίνακες της τηλεθέασης (53,3% ο μέσος όρος στο χθεσινό 3ο επεισόδιο) και μας επιφυλάσσει για το άμεσο μέλλον εκπλήξεις και πλούσιο παρασκήνιο!

Μία εξ αυτών των εκπλήξεων αποτελεί και το... θέαμα της διπλανής φωτογραφίας. Δεν πρόκειται για κάποια γριά, ούτε για κάποια άστεγη και ταλαιπωρημένη γυναίκα... είναι ο Παντελής Καναράκης! Μάλιστα
τη συγκεκριμένη φωτογραφία τη δημοσίευσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Ο ταλαντούχος κωμικός συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ηθοποιούς, που πρόκειται να απολαύσουμε εμβόλιμα στο "Κάτω Παρτάλι", όπως προχθές σας αποκαλύψαμε το special guest της Ελένης Φιλίνη. Ο Παντελής Καναράκης αποδέχθηκε με περίσσια χαρά την πρόταση του Λευτέρη Παπαπέτρου και βρέθηκε... σούμπιτος στο χώρο των γυρισμάτων, όπου διαδραματίζονται οι περιπέτειες της σειράς.

Ο ρόλος του Παντελή αναμένεται άκρως αινιγματικός και θα έρθει πολύ κοντά με τη Βίβιαν (Νάντια Κοντογιώργη), η οποία βασανίζεται από το ερωτικό πάθος της με τον γεωπόνο Θανάση (Λεωνίδας Καλφαγιάννης). Οψόμεθα!
Keywords
Αναζητήσεις
παντελης καναρακης, ηθοποιος γρια κατω παρταλι
Τυχαία Θέματα