Δείτε τον νέο… ΜακΝτρίμι του «Grey’s Anatomy»!

11:30 17/6/2015 - Πηγή: TVNea
Περίπου ένας μήνας πέρασε από τότε που οι υπεύθυνοι του «Grey’s Anatomy» οδήγησαν στο θάνατο, έπειτα από 11 σεζόν, τον αγαπημένο γιατρό ΜακΝτρίμι και ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του… μόλις βρέθηκε!
Οι υπεύθυνοι της σειράς σκότωσαν τον δρ. Ντέρκ Σέπερντ, τον οποίο ενσάρκωσε ο Πάτρικ Ντέμπρι, σε τροχαίο, προκαλώντας μεγάλη απογοήτευση στο κοινό, καθώς επρόκειτο για έναν από τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές. Μάλιστα, φήμες λένε πως ο ηθοποιός βρέθηκε εκτός λόγω της ερωτικής του σχέσης με μέλος του συνεργείου, η οποία τον οδήγησε και στο διαζύγιο, μετά από 15 χρόνια γάμου.
Στο 12ο κύκλο
του «Grey’s Anatomy» θα κάνει την εμφάνισή του ένας νέος… ΜακΝτρίμι, που μπορεί να μοιάζει λίγο στην εξωτερική εμφάνιση με τον θρυλικό γιατρό, αλλά σαν αυτόν δεν είναι!
Ο νέος σέξι γιατρός είναι ο Μάρτιν Χέντερσον, με καταγωγή από τη Νέα Ζηλανδία, 40άρης και πρασινομάτης, γνωστός από το ρόλο του στη σειρά «Off Τhe Map» του καναλιού ABC η οποία επίσης διαδραματίζεται σε νοσοκομείο. Παράλληλα, έχει παίξει σε αρκετές ταινίες, όπως οι «The Ring» και «Bride and Prejudice», ενώ, όσο κι αν οι φήμες για τη συμμετοχή του στο νέο κύκλο του «Grey’s Anatomy» οργιάζουν, το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι το ότι πέρασε από κάστινγκ!

star.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα