Δείτε τον 19χρονο δεκανέα που έχασε τη ζωή του στον Βόλο-Θα απολυόταν σε λίγες μέρες..

09:30 8/10/2014 - Πηγή: TVNea
Μια ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στον Βόλο, όπου 3 νεαροί άνδρες ηλικίας 19, 33 και 34 ετών έχασαν την ζωή τους, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον επαγγελματία οπλίτη λοχία, Γεώργιο Ορφανίδη, 33 ετών, τον επαγγελματία οπλίτη λοχία Αναστάσιο Μεζαλά, 34 ετών και τον δεκανέα Φώτη Ανδρικόπουλο 19 ετών.
Ο αδικοχαμένος 19χρονος καταγόταν από την Πάτρα, όπου στο άκουσμα της θλιβερής είδησης επικράτησε θλίψη και αναστάτωση από φίλους και
συγγενείς.
Μάλιστα, ήταν γιος αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.
Ο άτυχος νεαρός ήταν ένας από τους τρεις στρατιώτες που σκοτώθηκαν όταν έσκασε βλήμα μέσα σε σωλήνα εκτόξευσης όλμου, κατά τη διάρκεια άσκησης στο πεδίο βολής Γλαφυρών Βόλου.
Τραγική ειρωνεία για τον 19χρονο είναι ότι ο υπολοχαγός του, του πρότεινε να πάρει άδεια επειδή τον άλλο μηνα θα απολυόταν και το παλικάρι δεν το δέχτηκε και του είπε: "Πρώτα θα κάνω τις βολές και μετά θα φύγω".
Το προφίλ του νεαρού στο Facebook έχει γεμίσει από συγκινητικά μηνύματα φίλων και γνωστών τα οποία προκαλούν ανατριχίλα… Κανείς από τους στενούς του φίλους δεν μπορεί να πιστέψει ότι «έφυγε» τόσο νωρίς…

Star.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα