Δείτε το τρειλερ για το Rising Star του ΑΝΤ1. Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

11:15 2/7/2016 - Πηγή: TVNea
Από χθες το βράδυ ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής του νέου show του ΑΝΤ1 που φιλοδοξεί να γίνει το must του χειμώνα...

Το Rising Star καταγράφει μεγάλη επιτυχία όπου έχει προβληθεί ανά τον κόσμο και θεωρείται το αντίπαλο δέος του The Voice, καθώς έχει κοινά σημεία ως προς το διαγωνιστικό κομμάτι. Αντί για περιστρεφόμενες καρέκλες, το Rising Star έχει ένα τοίχο που κρύβει τον
διαγωνιζόμενο. Η διαφορά είναι ότι εδώ, για να φύγει ο τοίχος, δεν χρειάζεται να πατήσουν το κουμπί μόνο οι κριτές που θα έχουμε μεγάλη βαρύτητα, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, που καλείται να ψηφίσει στο 1,5 λεπτό που βγαίνει στη σκηνή ο κάθε διαγωνιζόμενος μέσα απο application στο κινητό. Ο κάθε επίδοξος τραγουδιστής στέκεται μπροστά σε μια γιγαγντοοθόνη LED που πιάνει τη σκηνή από άκρη σε άκρη και με πλάτη στην κάμερα. Όση ώρα τραγουδά, μια μπάρα που ανεβαίνει στο πλάι της οθόνης καταγράφει την πρόοδο των ψήφων που συγκεντρώνει από κοινό και επιτροπή.

Ο τοίχος φεύγει μόνο αν ο παίκτης αγγίξει το 70%. Το Show αυτή την στιγμή είναι σε φάση προετοιμασίας , ενώ αν όλα πάνε καλά σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ του TVNEA.COM , θα βγει στον αέρα κοντά στα Χριστούγεννα. Το STUDIO σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, θα στηθεί κατα πάσα πιθανότητα σε κάποιο γήπεδο, ενώ στην παρουσίαση θα είναι ο Γιώργος Λιαγκας ενώ το κανάλι επιθυμεί στις 3 καρέκλες του show να είναι η Δέσποινα Βανδη ο Αντώνης Ρέμος κι ένα ακόμα "μεγάλο" όνομα..

Εξάλλου ο Ant1 ξέρει να κάνει πολύ καλά το τηλεοπτικό είδος που ονομάζεται show.Τεχνικά πάντα είναι άρτιος και αυτό το στο ¨Rising Star¨ έχει μεγάλη σημασία.

http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
rising star ant1 συμμετοχη
Τυχαία Θέματα