Δείτε την αφίσα από την ταινία «Chevalier» που πρωταγωνιστεί ο Ρουβάς

11:06 5/8/2015 - Πηγή: TVNea
Tην αφίσα της τρίτης κατά σειράς μεγάλου μήκους ταινίας της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη «Chevalier» στην οποία πρωταγωνιστεί και ο ίδιος ανέβασε στο Instagram o Σάκης Ρουβάς. Η παγκόσμια πρεμιέρα του φιλμ θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου στο 68ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λοκάρνο που διεξάγεται φέτος 5 – 15 Αυγούστου. Στην πρεμιέρα θα παρευρεθούν η Αθηνά Τσαγγάρη, καθώς και οι 6 πρωταγωνιστές της ταινίας: Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης, Βαγγέλης
Μουρίκης, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Πυρπασόπουλος και Σάκης Ρουβάς. Όπως ανακοινώθηκε στη συνέντευξη τύπου του διευθυντή του Φεστιβάλ του Λοκάρνο, Carlo Chatrian, το “Chevalier” θα συμμετάσχει στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ, το οποίο απαρτίζεται από δεκαοκτώ ταινίες. Όλες θα προβληθούν σε παγκόσμια πρεμιέρα.

Σημειώνεται ότι στο διαγωνιστικό τμήμα του 67ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας η Τσαγγάρη τιμήθηκε με το Βραβείο, Lina Mangiacapre Award για την δεύτερή της ταινία «Attenberg» ενώ η πρωταγωνίστριά της, η γαλλίδα ηθοποιός Αριαν Αμπεντ, πήρε το βραβείο της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για τον ρόλο της «Μαρίνας».Όσον αφορά στην υπόθεση, η ταινία “Chevalier” σχετίζεται με μια παρέα αντρών, που επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος με ένα γιοτ. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, «σκοτώνουν» την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται «Chevalier». Το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.Τα γυρίσματά της έγιναν στην Ελλάδα και με αυτό τον τρόπο θα "ταξιδέψουν" οι όμορφες γωνιές της σε όλο τον κόσμο.

star.gr http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα