Δείτε σήμερα στο 'Σόι σου" (Alpha-21:00)

08:30 6/11/2014 - Πηγή: TVNea
Η νέα οικογενειακή σειρά του Alpha, «Το σόι σου», μιλάει… τη γλώσσα μας. Τη γλώσσα της «αγίας» ελληνικής οικογένειας που, παρά τις κοινωνικές αλλαγές, θριαμβεύει πάντα, εμπνέοντας στα μέλη της αισθήματα τρυφερότητας, υποταγής, οργής και περηφάνιας.

Απόψε:
Ο Σάββας (Μελέτης Ηλίας) τοποθετεί μια κρυφή κάμερα στο σαλόνι για να παρακολουθεί την baby sitter που προσέλαβαν να φυλάει τα παιδιά.
Η
Λυδία (Βάσω Λασκαράκη), αν και δεν είναι καθόλου σύμφωνη με αυτού του είδους τις πρακτικές, το δέχεται αφενός γιατί καταλαβαίνει ότι είναι θέμα ασφάλειας και αφετέρου επειδή επιμένει ο Σάββας. Του ζητάει όμως να μην το πει στους δικούς της. Έτσι όσο επισκέπτονται τον Βαγγέλη (Γιώργος Γιαννόπουλος) και την Χαρούλα (Ρένια Λουιζίδου) προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό.
Το μυστικό όμως διαρρέει στην Μπέλα (Βίβιαν Κοντομάρη) και από κει, το μαθαίνουν όλοι. Έτσι, ολόκληρη η οικογένεια Χαμπέα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα όσα διαδραματίζονται στο σπίτι του Σάββα και της Λυδίας με πρωταγωνίστρια την babysitter και μια φίλη της...

Τη νέα οικογενειακή σειρά του Alpha σκηνοθετεί ο Νίκος Ζαπατίνας. Το σενάριο είναι των Αποστόλη Τσαούσογλου και Νίκου Μήτσα. Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.

http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
βασω λασκαρακη μελετης ηλιας, ελληνικη τηλεοπτική σειράτο σοι σου
Τυχαία Θέματα