Δευτέρα: Μια μέρα γεμάτη τηλεοπτικές πρεμιέρες!

21:45 28/9/2014 - Πηγή: TVNea

Δειλά-δειλά η νέα τηλεοπτική σεζόν αρχίζει, αφού οι περισσότερες εκπομπές από αύριο θα είναι στον αέρα. Βέβαια η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν θα ολοκληρωθεί στις 13 Οκτωβρίου, όταν όλες οι εκπομπές θα είναι στον "αέρα" και στους δέκτες μας!
Από αύριο, λοιπόν, το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έρχονται να μας σερβίρουν το δικό τους "Πρωινό" στις 10:00 το πρωί στον ΑΝΤ1,
ανανεωμένοι και με μεγάλη όρεξη! Στην ομάδα τους θα βρίσκονται Θέμης Γεωργαντάς, η Σάσα Σταμάτη , η Μαίρη Συνατσάκη, ο Άρης Καβατζίκης, και ο Κώστας Δόξας. Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα και μαγειρική από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Το μεσημεράκι έρχεται η μία... Ελένη Μενεγάκη, που για πρώτη φορά έρχεται να αντιμετωπίσει την μία... Τατιάνα Στεφανίδου. Η μάχη σκληρή, αλλά η Ελένη έρχεται ετοιμοπόλεμη στην τηλεόραση του Alpha, στις 13:00. Το κέφι της και η ομάδα της, είναι τα πιο "δυνατά" της όπλα. Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Αντωνία Καλλιμούκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Τάσος Τεργιάκης, Άση Μπήλιου και Βασίλης Καλλίδης... στο πλευρό της.
Στις 15:00 στον ΣΚΑΪ, η Μαρία Ηλιάκη και ο Μάκης Πουνέντης έρχονται για να μας διασκεδάσουν με την εκπομπή τους με τίτλο "Αυτά είναι". Με καλή διάθεση, κέφι και κυρίως το γνωστό τους χιούμορ, οι δυο παρουσιαστές θα κλείνουν το μάτι για δύο ώρες σε μια άλλη...«επικαιρότητα».
Στις 18:00 το απόγευμα, στην τηλεόραση του Alpha, κάνει πρεμιέρα ο Χρήστος Φερεντίνος, με το μοναδικό τηλεπαιχνίδι του... "Άκου τι είπαν".
Επίσης μην ξεχάσετε ότι το "Μπρούσκο" επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάθε απόγευμα στις 19:00. Και μας υπόσχεται αναπάντεχες εξελίξεις τη νέα σεζόν!
Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:Facebook: Χρήστος ΑϊβαλιώτηςE-mail: [email protected]://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα