"Δάκρυσα όταν διάβασα το Μενεξέ"

12:21 1/8/2011 - Πηγή: TVNea
Τάδε έφη η Τουρκάλα ηθοποιός Σεντέβ Αβτσί η οποία σε συνέντευξή της για τη σειρά είχε αναφερθεί στα πλούσια συναισθήματα που της προκάλεσε η σειρά : "Μου αρέσει πάρα πολύ...Ενθουσιάστηκα με τον χαρακτήρα της Μενεξέ από την πρώτη στιγμή. Το σενάριο είναι τόσο καλογραμμένο και τόσο όμορφα δημιουργημένο που θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που το διάβασα, δάκρυσα. Είναι ένα κείμενο που αναδεικνύει πολύ τις ανθρώπινες σχέσεις και έψαξα πολύ μέσα μου για να μπορέσω να εξωτερικεύσω όλα αυτά τα συναισθήματα".
Τι είπε όμως για το πως πήρε το ρόλο : Έτυχε να γνωρίζω τον
σκηνοθέτη της σειράς από προηγούμενη δουλειά που είχαμε κάνει μαζί. Απ' όσο με ήξερε, θεώρησε ότι ήμουν κατάλληλη για το ρόλο της ''Μενεξέ'' και μου έδωσε να διαβάσω το σενάριο. Αυτό ήταν. Μπήκα κανονικά μέσα στο χαρακτήρα της κοπέλας και ξεκινήσαμε τις συζητήσεις.
Για τα όνειρα της όταν ήταν μικρή :
Ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας και όχι ηθοποιός. Στη συνέχεια βέβαια σπούδασα οικονομικά. Παράλληλα με τις σπουδές μου, είχα αρχίσει, ήδη, να εργάζομαι ως μοντέλο και να παίζω σε διαφημίσεις. Το ένα έφερε το άλλο και πήρα και τον πρώτο μου ρόλο σαν ηθοποιός. Βέβαια, ένα άλλο πολύ μεγάλο όνειρο που είχα αλλά το εγκατέλειψα νωρίς ήταν να γίνω μπαλαρίνα. Μου αρέσει πάρα πολύ ο χορός και από τεσσάρων χρονών έκανα κλασικό μπαλέτο. Συνέχισα τα μαθήματα μέχρι τα δώδεκα μου αλλά η δομή των οστών των ποδιών μου στην εφηβεία και το απότομο ύψος που πήρα σε εκείνη την ηλικία δεν μου επέτρεψε να εξακολουθήσω να το κάνω, πράγμα για το οποίο λυπήθηκα πολύ. Νομίζω ότι για ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, βάση μου ήταν το μπαλέτο. Εξάλλου, νομίζω ότι αυτή η πειθαρχία που με χαρακτηρίζει στη δουλειά και στη ζωή μου απορρέει από εκεί".

tvzapping
Keywords
Τυχαία Θέματα