Δ. Σαββόπουλος: "Με τον Πάριο συνεργάστηκα γιατί είχα ανάγκη από χρήματα!"

17:02 2/5/2013 - Πηγή: TVNea
Σε μια από της σπάνιες συνεντεύξεις του ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλάει για την καριέρα του. Στην εκπομπή "Τετ-α-τετ" βρέθηκε ο τραγουδιστής και δήλωσε ότι του αρέσει όταν χρησιμοποιούν τα τραγούδια του για να περιγράψουν τις σημερινές καταστάσεις αλλά τον στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν αλλάζουν τα πράγματα.

«Υπάρχουν κάτι τραγούδια μου που μου έλεγαν οι συνάδερφοι ότι είναι σαν να το έγραψα χθες. Για παράδειγμα για το τραγούδι «Παράγκα» . Αυτό ως καλλιτέχνη με κολακεύει αλλά ως πολίτη με κάνει να νοιώθω απαίσια. Θα προτιμούσα να είχε ξεπεραστεί το τραγουδάκι και να πάμε
παρακάτω αλλά δυστυχώς.» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Πολλές φορές οι εφημερίδες έχουν για τίτλους στίχους από τα τραγούδια μου, ‘ η πλατεία ήταν γεμάτη’, ‘έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα’. Ασφαλώς είναι πολύ ευχάριστο για ένα δημιουργό να τον ακούνε και να επαναλαμβάνουν μια φράση του. Μου είναι πολύ ευχάριστο! Ελπίζω μόνο να μην τους παίρνω στον λαιμό μου.»

Επίσης, ο Διονύσης Σαββόπουλος τονίζει ότι τα γεγονότα στην ζωή του σίγουρα τον επηρέασαν έτσι ώστε να τραγουδάει αυτά τα τραγούδια. «Ποιος ξέρει; Υποθέτω για τον εαυτό μου όχι. Υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν κοιμήθηκαν στα παγκάκια, δεν τους έπιασαν η χούντα και όμως τραγουδάνε τέτοια τραγούδια. Όσο περνάει ο χρόνος αυτά δεν μένουν στην μνήμη ως τόσο κακά γεγονότα.»

Τέλος, μιλάει για τα χρήματα. Λέει ότι έχει κάνει συνεργασίες και δουλειές γιατί εκείνη την περίοδο ήθελα λεφτά όπως για παράδειγμα τότε με τον Γιάννη Πάριο. «Έχω κάνει κάποιες δουλειές για τα χρήματα. Αλλά ξέρετε αυτό δεν αλλάζει κάτι γιατί άντε έχεις ανάγκη από χρήματα και κάνεις μια συμφωνία. Απ’ την επόμενη στιγμή πρέπει να ξεκινήσεις να δουλεύεις σαν καλλιτέχνης. Το γεγονός ότι βρήκες κάποια καλά λεφτά τι σημαίνει; Δουλειά να γίνει και όπως να είναι; Με τον Γιάννη Πάριο ας πούμε δούλεψα γιατί ήθελα λεφτά. Ναι αλλά μετά την συμφωνία δουλεύεις σαν καλλιτέχνης για να κάνεις κάτι ωραίο.»
Keywords
Τυχαία Θέματα