Χρήστος Λούλης:Η συζήτηση με τον Λιάγκα για το ταλέντο του Σεφερλή!

13:16 30/1/2015 - Πηγή: TVNea
Ο Χρήστος Λούλης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό», το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, την οικογένειά του με την Έμιλυ Κολιανδρή, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο ταλέντο του Μάρκου Σεφερλή.

Μιλώντας για τον διαχωρισμό μεταξύ ποιοτικού και εμπορικού θεάτρου στην Ελλάδα, ο Χρήστος Λούλης
αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή λέγοντας: «Γράφουν εκείνο και το άλλο τώρα στις εφημερίδες για τον Σεφερλή... Είναι εύκολο να κάνεις αυτό το πράγμα που κάνει αυτός ο άνθρωπος, που γεμίζει το Δελφινάριο; Καθόλου! Σ' αρέσει, δε σ' αρέσει αυτό που κάνει, είναι πολύ δύσκολο. Κι αυτό είναι ωραίο να το αναγνωρίζουμε στους ανθρώπους. Εφόσον έχει μία επιτυχία κάποιος, σε κάτι τόσο δύσκολο, κάτι θα 'χει, δεν μπορεί....». Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να πει: «Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος σε αυτό που κάνει».

Παράλληλα, μίλησε για την προσμονή του δεύτερου παιδιού του: «Ο γιος μας είναι τριών ετών και κάτι μηνών. [...] Κατά πάσα πιθανότητα το μωρό θα είναι κοριτσάκι. Έχουμε μιλήσει στον μικρό και το περιμένει. Είναι λίγο περίεργο. Ξέρει ότι θα έρθει ένα αδελφάκι, εκείνος βέβαια θα προτιμούσε αγοράκι για να παίζουν με τα αυτοκινητάκια. Του έχουμε πει ότι θα είναι κοριτσάκι, θα έχει μια αδελφούλα. Το περιμένει, χωρίς να κάνει και τίποτα ιδιαίτερο. Δεν το αναφέρει και ιδιαίτερα. Είναι λίγο κάπως. Τις προάλλες μόνο που πήγε να σκύψει η Έμιλυ για να πάρει κάτι, όπως σκύβουν οι έγκυες, ήταν και αυτός εκεί με τον μπαμπά και τη μαμά μου και τους λέει: “Έχει και η μαμά αυτό το μωρό στην κοιλιά της, δεν μπορεί να σκύψει”». http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα