Χρήστος Φερεντίνος «Αποσύρθηκα και ούτε “γεια” δεν είπα με την τηλεόραση»

17:45 13/12/2013 - Πηγή: TVNea
Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για το ντεμπούτο του στο θέατρο στην παράσταση «Καλώς ήλθατε ντεντέκτιβ Πουαρό», ενώ αναφέρθηκε και στο διάλειμμα που έκανε από την τηλεόραση.
Σχετικά με τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη θεατρική παράσταση, ο ίδιος είπε: «Είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι νόμιζα. Μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα
χώρο και επειδή έχεις μια δυνατότητα “άνεσης” να νομίζεις πως μπορείς να τα καταφέρεις. Χρειάζεται, όμως, πειθαρχεία και φοβερή λεπτομέρεια».
Όσο για την αποχή του από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ο Χρήστος Φερεντίνος εξομολογήθηκε: «Μου έχει λείψει πολύ η τηλεόραση. Μου άρεσε που έμεινα μια περίοδο εκτός, ηρέμησα λίγο. Είχα κουραστεί από διάφορα πράγματα, είχα ανάγκη να ξεκουραστώ και να φύγω από όλους αυτούς τους προβολείς. Ίσως και αυτός ο δρόμος προς μια διαφορετική δουλειά, όπως αυτή (σ.σ. το θέατρο), ήταν ένα είδος διαφυγής από όλο αυτό που γινόταν. Ξέρεις το θέατρο είναι και ψυχοθεραπεία».
Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε: «Μετά το Πρωινό ΑΝΤ1, το οποίο ήταν η κορύφωση αυτού του πράγματος, ξαφνικά έπεσαν οι διακόπτες. Έφτασα σε ένα σημείο που αυτό έγινε από μόνο του. Αποσύρθηκα διακριτικά, ούτε “γεια” δεν είπα με την τηλεόραση. Μόνο πως ίσως κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούμε και να που ξαναβρισκόμαστε».
Τέλος, σχετικά με την εκπομπή που θα παρουσιάσει στον Alpha, ο Χρήστος Φερεντίνος αρκέστηκε να πει: «Το concept θα είναι ψυχαγωγικό. Μόνο χαρά!».
Keywords
Τυχαία Θέματα