Χριστόφορος Χριστοφόρου για «Δίδυμα φεγγάρια»:''Με είδε στο «Μπρούσκο» η σεναριογράφος και με ζήτησε...''

14:51 27/5/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Χριστόφορος Χριστοφόρου υποδύεται τον Απόστολο στα ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ του ΑΝΤ1.Ο ίδιος,μιλάει στο ''TV Ζάπινγκ'' τόσο για το πώς ήρθε η πρόταση για τη σειρά όσο και για την εξέλιξη του υπόθεσης...

Πώς μπήκαν στη ζωή σας τα «Δίδυμα φεγγάρια»;
''Την προηγούμενη χρονιά είχα συμμετάσχει για δέκα επεισόδια στο «Μπρούσκο». Εκεί με είδε η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου
και με ζήτησε, αλλά και ο Ανδρέας Γεωργίου με τον Κούλλη Νικολάου θέλανε να συνεργαστούμε. Έτσι μου έγινε η πρόταση και τη δέχτηκα με μεγάλη χαρά αφού η σειρά είναι πολύ δυνατή και έχουμε μέλλον ακόμη''.

Υποδύεστε τον Απόστολο, ο οποίος είναι το δεξί χέρι του Παύλου Ταξόπουλου και νοιάζεται για το καλό των γύρων του. Έχει κάποια σκοτεινή πλευρά;
''Έχει σκοτεινή πλευρά και θα τη δούμε να εμφανίζεται στα τελευταία επεισόδια. Υπάρχει μια σύζυγος για την οποία έκανα κι εγώ τις βλακείες μου και την έχασα. Μαζί με τον Παύλο έχουν κοινά μυστικά''.

Ο Απόστολος γνωρίζει από την πρώτη στιγμή ότι πίσω από το μοναχό Αμβρόσιο είναι ο Αντρέας;
'Εννοείται πως τα ξέρει όλα, αφού κρύβεται πίσω από την πλαστογράφηση του πιστοποιητικού τού θανάτου του. Μόνο η Αλίκη και τα κορίτσια δεν ξέρουν τι συμβαίνει, αλλά στα προσεχή επεισόδια αποκαλύπτονται διάφορα πράγματα... ''.

Για αρχή, όμως, η Αλίκη μαθαίνει ότι δεν υπάρχει ο τάφος του Αντρέα...
Όλα ξεκινούν από τη στιγμή που ο Απόστολος βρίσκει έναν ξένο τάφο και τον παρουσιάζει για του Αντρέα. Στην πορεία, όμως, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για να βγει η αλήθεια στην επιφάνεια. Επί πλέον, με το κώμα που πέφτει ο Παύλος μπαίνει προ των ευθυνών του όσον αφορά την υγεία του, γιατί ίσως να μην καταφέρει να ζητήσει συγχώρεση και αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια''.

Θα βρεθεί κάποια θεραπεία για να σωθεί ο Παύλος;
''Βρίσκουμε μια θεραπεία που εφαρμόζεται στο Λονδίνο και η οποία μάλλον του σώζει τη ζωή. Εκεί ουσιαστικά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση της μετάνοιας και των τεράστιων αποκαλύψεων και ανατροπών''.

Δηλαδή;
''Κάποια πράγματα θα μπουν στη θέση τους, κάποια μεγάλα μυστικά θα αποκαλυφτούν αλλά και οι ανατροπές θα ’ναι τεράστιες, οι οποίες θα φέρουν τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων''.

Ο Απόστολος θα έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες;
''Πρώτα πρώτα θα έρθει αντιμέτωπος με την Αλίκη, της οποίας έκρυβε το μυστικό για να κάνει πλάτες στον Παύλο. Η Αλίκη πονάει γι’ αυτά που ακούει, με αποτέλεσμα να γίνει πραγματικό ράκος''.

Για τον Απόστολο και τον Παύλο θα υπάρξει κάποια παραδειγματική τιμωρία;
''Σίγουρα δεν είναι και οι πιο «αθώοι» άνθρωποι. Κρυμμένοι πίσω από τον απόλυτο έρωτα που νιώθει ο Παύλος για την Αλίκη, έχουν δημιουργηθεί μεγάλα μυστικά. Στο τέλος θα υπάρξει κάθαρση! Ήδη η τιμωρία του Παύλου έχει περάσει στις τύψεις που νιώθει για τον χωρισμό Αντρέα-Αλίκης. Μαζί του κι εγώ που τον βοήθησα σε όλα αυτά. Πλέον υπάρχει και μια ιστορία που μας χτυπάει αλύπητα''.

Αναφέρεστε σ’ αυτή με τον Μοναχό Αμβρόσιο που αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια;
''Βλέπουμε ότι η Αγάπη, η Ελισάβετ και η Αλίκη βασανίζονται με την απόσταση που τους κράτησε ο Παύλος και δεν τους άφησε να γίνουν οικογένεια, πάντα με τη βοήθεια του Απόστολου. Τώρα έρχονται αυτά και μας βάζουν μπροστά στις ευθύνες μας''.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα