Χριστίνα Βίδου: "Θα ήταν λάθος μου να μπω στη διαδικασία να καλύψω το κενό της Πόπης Τσαπανίδου"!

13:30 12/7/2013 - Πηγή: TVNea
Η Χριστίνα Βίδου με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο του ρεπορτάζ, ανέλαβε πρόσφατα την παρουσίαση της ενημερωτικής εκπομπής "Τώρα"! Η δημοσιογράφος- παρουσιάστρια μίλησε στο TVBOX και τη Δήμητρα Δάρδα το νέο της βήμα και τη συνάντηση της με την Πόπη Τσαπανίδου!

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση σας, όταν σας ανακοίνωσαν ότι θα αναλάβετε την παρουσίαση του "Τώρα";
Ήταν μια πρόταση τιμητική, που όμως που προκάλεσε άγχος. Είναι μια μάχιμη ώρα, στην οποία πρέπει, αν μη τι άλλο, να κρατήσεις το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Για να συνεχίσεις την επιτυχημένη πορεία του σταθμού
στη συγκεκριμένη ζώνη, αλλά και του ανθρώπου που την "έχτισε" και την υπηρέτησε επίσης με επιτυχία- φυσικά, αναφέρομαι στην Πόπη Τσαπανίδου!

Κάνατε δοκιμαστικά πριν ξεκινήσετε;
Μόνο ένα δοκιμαστικό κάναμε για να δω που είναι οι κάμερες και απ΄ ό,τι κατάλαβα στο πρώτο live, εστέφθη με απόλυτη...αποτυχία. Διότι άλλα μου λέει ο έρημος ο σκηνοθέτης στο αυτί, αλλού κοίταζα εγώ.

Πως ήταν η πρώτη μέρα, το πρώτο "καλημέρα", η πρώτη ώρα στον αέρα;
Ήταν όλα πάρα πολύ..πως να το πω σφιγμένα. Παγωμένο το χαμόγελο, σφιχτό το σώμα, αβέβαιο το βλέμμα. Μετά το πρώτο ημίωρο, πάντως, χαλάρωσα λιγάκι. Παραλίγο να κρεμάσω την εκπομπή στον αέρα, όταν ξαφνικά κάνω πάσα για διαφημίσεις, ενώ δεν ήταν η ώρα τους. Οι άνθρωποι στο control ευτυχώς είναι επαγγελματίες και πάντα σε ετοιμότητα!

Έχετε ενημέρωση από τη διοίκηση μέχρι πότε θα παρουσιάζετε την εκπομπή;
Θα είμαστε στον τηλεοπτικό αέρα έως τις 9 Αυγούστου.

Θα συνεχίσετε και τη νέα σεζόν την παρουσίαση της εκπομπής;
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι έχουμε αναλάβει τη ζώνη έως το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Και αυτό μας είναι αρκετό. Μιλάω στον πληθυντικό διότι πίσω από το αποτέλεσμα που βλέπετε δουλεύει μια μεγάλη ομάδα, την οποία εκτιμώ πολύ και με βοηθά πάρα πολύ.

Πόσο δύσκολο ήταν να καλύψετε το κενό που άφησε η κ. Τσαπανίδου;
Θα ήταν λάθος να μπω στη διαδικασία να καλύψω το κενό της Πόπης. Είναι μια εξαιρετική συνάδελφος, που "έχτισε" τη συγκεκριμένη ζώνη στην ελληνική τηλεόραση. Δεν μπορείς να καλύψεις μια τέτοια πορεία. Τη σέβεσαι. Αυτό που κάνουμε είναι ενημέρωση. Παίρνουμε τη σκυτάλη από την "Πρώτη γραμμή" και φτάνουμε ως το μεσημέρι. Ελπίζουμε με ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ενδιαφέρουσα θεματολογία. Γιατί αυτά τα δύο σημαίνουν σεβασμός στον τηλεθεατή, που σε τιμά επιλέγοντας σε.

Σας ευχήθηκε προτού φύγει από το κανάλι;
Ήταν τόσο συγκινημένη, που δεν μπόρεσε να πει πολλά πράγματα στον αέρα. Στη συνέχεια, όμως, τόσο η ίδια όσο και ο αρχισυντάκτης της, Κώστας Τσιακανίκας, ήρθαν μας χαιρέτησαν όλους έναν έναν. Ήταν μια φορτισμένη ατμόσφαιρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα