Χριστίνα Τσάφου : "Νιώθω τυχερή"

11:46 25/2/2015 - Πηγή: TVNea

«Καφέ της Χαράς», «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», «Ονειροπαγίδα», τώρα «Συμμαθητές. Η Χριστίνα Τσάφου ξέρει να να κλέβει την παράσταση.
Επιστρέψατε έπειτα από τρία χρόνια τηλεοπτικής απουσίας...
Οντως, και δεν σου κρύβω πως έχω μεγάλη χαρά που βρίσκομαι και πάλι στη τηλεόραση.
Σας είχε λείψει;
Φυσικά! Την τηλεόραση την αγαπάω και τη σέβομαι. Της χρωστάω πολλά και νιώθω τυχερή που κατάφερα να έχω υπάρξει σε αυτήν.

Ο κόσμος τι σας λέει όταν σας συναντά στον δρόμο;
Η πρώτη τους ατάκα είναι «σας βλέπουμε, σας βλέπουμε». Ο κόσμος είναι
πολύ γλυκός και τα λόγια αγάπης που εισπράττεις πραγματικά πολύτιμα. Βέβαια, δεν είναι πάντα εύκολο όλο αυτό που συμβαίνει...
Εννοείτε πως μπορεί να έχετε μια κακή μέρα και ο άλλος που θα σας πλησιάσει να έχει όρεξη για κουβέντα...
Ναι, και δυστυχώς είναι κάτι που το βίωσα και πρόσφατα πολύ έντονα.Είχα τη μητέρα μου στο νοσοκομείο -την οποία και δυστυχώς έχασα- και σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές, υπήρχε και ο κόσμος που ήθελε να μου μιλήσει και να μου πει μια κουβέντα και πραγματικά δεν μπορούσα. Θέλω να πιστεύω πως τα κατάφερα και δεν ήμουν μαζί τους αγενής.

Το ότι είστε ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, είναι κάτι που κατά τη διάρκεια της πορείας σας λειτούργησε και ως τροχοπέδη;
Μπορεί να υπήρξαν στιγμές που να έγινε κι αυτό, αλλά έτσι είμαι εγώ. Ετσι μεγάλωσα, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και δεν το μετανιώνω. Είμαι χαρούμενη που κατάφερα να μην αλλοτριωθώ.
Τρία χρόνια που μείνατε εκτός Tv αγχωθήκατε; Νιώσατε ανασφάλεια;
Βέβαια... Και αγχώθηκα και ανασφάλεια ένιωσα και εξακολουθώ να νιώθω γιατί το δικό μας επάγγελμα είναι έτσι κι αλλιώς ένα από τα πιο ανασφαλή.
Υπήρξαν στιγμές που η κρίση να σας λύγισε;
Δυστυχώς ναι, όπως και όλο τον κόσμο, αλλά το θέμα είναι ότι βρήκα το κουράγιο και ξανασηκώθηκα. Οτι δεν εγκατέλειψα τα όπλα.

Στα δύσκολα οι φίλοι έμειναν στο πλευρό σας;
Εμειναν και είμαι ευτυχισμένη γι' αυτό. Είμαι ευτυχισμένη γιατί έχω καταφέρει στη ζωή μου να έχω αληθινούς φίλους που με στηρίζουν και τους στηρίζω. Που μαζί πορευόμαστε και στις μεγάλες χαρές αλλά και στις μεγάλες λύπες.
Τυχερή νιώθετε;
Θαρρώ πως είχα την τύχη με το μέρος μου γιατί μου δόθηκαν ευκαιρίες και το σημαντικότερο πράγμα σε αυτήν τη ζωή είναι να υπάρχουν ευκαιρίες στον δρόμο μας.
Πώς σας φαίνεται που μετά τον «Δάσκαλο» η τηλεοπτική ιστορία για σας επαναλαμβάνεται με την έννοια ότι και πάλι βρεθήκατε να έχετε γιο τον Μάριο Αθανασίου;
Μου φαίνεται τέλειο, γιατί τον Μάριο τον αγαπώ. Μάλιστα, κι εκείνος για να με πειράξει μου λέει πως πλέον πρέπει να πηγαίνουμε σε όλες τις δουλειές παρέα... Βλέπεις που η ζωή κάνει κύκλους;

ethnos.gr
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα