Χολιγουντιανή πρεμιέρα για τον Χρήστο Βασιλόπουλο

15:17 8/11/2015 - Πηγή: TVNea
Μετά από χρόνια προσπαθειών και μικρών ρόλων σε αμερικανικές παραγωγές, ο Χρήστος Βασιλόπουλος συμμετέχει σε μία χολιγουντιανή υπερπαραγωγή αναλαμβάνοντας σημαντικό ρόλο στην ταινία. Πρόκειται για την ταινία Caged No More η οποία περιστρέφεται γύρω από ένα σοβαρό κοινωνικό θέμα που είναι το ανθρώπινο trafficking στην οποία πρωταγωνιστούν ο Kevin Sorbo , η Loretta Devine και ο Χρήστος Βασιλόπουλος.
Η ταινία γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από την Lisa Arnold, και υποστηρίζεται επίσης από πολλές ομάδες φιλανθρωπίας για τον
τερματισμό της εμπορίας ανθρώπων.
Όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του με τη συμμετοχή σε ταινία, ο Βασιλόπουλος τόνισε τη σημασία της ευαισθητοποίησης
«Αισθάνομαι ότι είναι μια τέτοια μεγάλη ευκαιρία για μένα να εργαστώ σε μια ταινία σαν αυτή, γιατί δεν είμαστε ενήμεροι για το τι συμβαίνει. Δεν είμαστε ενήμεροι για το τι συμβαίνει δίπλα από την πόρτα μας, δεν είμαστε ενήμεροι ότι αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, στις Ηνωμένες Πολιτείες, και, όχι μόνο στην Αφρική, όχι μόνο στην Ινδία.
Νιώθω ευλογημένος να είναι μέρος μιας ταινίας που απλώνεται αυτό το είδος της συνείδησης και το μήνυμα ότι ο καθένας μπορεί να κάνει τη διαφορά. "

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα