Χάρισον Φορντ: Μιλάει για την μάχη της κόρης του με την επιληψία

17:45 10/3/2016 - Πηγή: TVNea
Για τη μάχη της κόρης του, Georgia, με την επιληψία, μίλησε ανοιχτά ο χολιγουντιανός σταρ, Χάρισον Φορντ.
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Star Wars» μαζί με την κόρη του, έδωσαν το παρών σε γκαλά του θεραπευτικού κέντρου για την επιληψία FACES, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο 74χρονος ηθοποιός
τόνισε: «Η Georgia με συνοδεύει για να ευχαριστήσει το FACES. Εκτιμώ πολλά πράγματα σε εκείνη. Εκτιμώ την επιμονή της, το ταλέντο της, την δύναμη της. Είναι η ηρωίδα μου. Την αγαπώ».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε σε ένα επιληπτικό επεισόδιο, στο οποίο η κόρη του κινδύνευσε. «Κάποια χρόνια αργότερα, είχε ένα ακόμα μεγάλο επεισόδιο, σε παραλία του Μαλιμπού, όπου ευτυχώς τη βρήκε ένας σκηνοθέτης του Χόλιγουντ»

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, αναφέρθηκε στο πώς η μάχη της κόρης του με την επιληψία, έχει επηρεάσει την οικογενειακή τους ζωή: «'Οταν αγαπάς ένα άνθρωπο που υποφέρει από αυτή την ασθένεια, αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό». Και πρόσθεσε: «Ξέρεις πόσο η ασθένεια αυτή, επηρεάζει τις ζωές τους, το μέλλον τους, τις ευκαιρίες τους και θέλεις απεγνωσμένα να βρεις τον τρόπο να ζήσουν πιο άνετα!». http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα