Χάρης Ρώμας: «Η Ελένη Μενεγάκη κάθε φορά που με βλέπει μου λέει να φύγω από απέναντί της»

09:03 8/11/2012 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν ο Χάρης Ρώμας!
Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων που υποστήριξε πως στο παρελθόν τον ενοχλούσαν οι πολλές επαναλήψεις των σίριαλ που πρωταγωνιστούσε, καθώς το κοινό σε ταυτίζει με κάποιους ρόλους και όταν είσαι καλλιτέχνης θέλεις να αλλάζεις αλλά πλέον θεωρεί παράσημο να τον ταυτίζουν με κάποιο ρόλο.
Η παρουσιάστρια συνάμα του εξομολογήθηκε πως ο καημός της όταν ήταν στην μεσημεριανή ζώνη, ήταν πως θα τον είχαν απέναντι και θα κάνει απίστευτα ψηλά νούμερα τηλεθέασης. Τότε ο Χάρης Ρώμας της είπε πως το ίδιο του λέει και η Ελένη Μενεγάκη.
«Η Ελένη Μενεγάκη κάθε φορά που με βλέπει μου λέει να φύγω από απέναντί της. Η μόνη φορά που δεν μου το είπε ήταν όταν πήγα καλεσμένος στην εκπομπή της», είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή δήλωσε πως είναι πολύ καλά και ευτυχισμένος. Αναφέρθηκε επίσης στην περίοδο που ήταν παντρεμένος και η γυναίκα του είχε αποβάλλει και στο ότι αν δεν είχε συμβεί αυτό, θα είχε τώρα ένα παιδί 25 ετών. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση και έχει και μια γάτα, αυτά αποτελούν και την οικογένειά του.http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα