Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο του Πεκίνου για την Κυριακοπούλου!

12:16 27/8/2015 - Πηγή: TVNea
Σπουδαία επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου, με την Νικόλ Κυριακοπούλου να ξεπερνά τα 4,80μ. κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ!

Το πρώτο της μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά το 2007 και το χάλκινο της Πηγής Δεβετζή πανηγυρίζει η Ελλάδα! Η Νικόλ Κυριακοπούλου με φοβερή εμφάνιση και επίδοση 4,80μ. κατέλαβε την 3η θέση στον τελικό
του επί κοντώ των γυναικών στο Πεκίνο! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4,50μ., με την δεύτερη τα 4,60μ., τα 4,70μ. και με την πρώτη τα 5,80μ. που της εξασφάλισαν μια θέση στο βάθρο. Στην συνέχεια είχε μια αποτυχημένη στα 4,85μ. και δύο στα 4,90μ. Η Κουβανή, Γιαρισλέι Σίλβα πήρε την πρώτη θέση με επίδοση 4,90μ., με την Βραζιλιάνα, Φαμπιάνα Μούρερ να έρχεται δεύτερη με 4,85μ.

Λίγη ώρα μετά την μεγάλη επιτυχία στο Πεκίνο μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 κι έδειξε έτοιμη για νέες μεγάλες διακρίσεις.

Αναλυτικά, όσα είπε στους Μάνο Ζερβάκη και Βαγγέλη Νεραντζιά:
League όπου θα είναι οι ίδιες αθλήτριες. Τις έχω νικήσει σε αρκετούς αγώνες, το ίδιο κι αυτές. Έχουμε εξαιρετική σχέση με τα κορίτσια (Σίλβα, Μούρερ). Πρέπει να πάω πολύ καλά και για την βαθμολογία και γιατί όχι και για ένα ρεκόρ». br Segoe UI', 'Open Sans', Tahoma; font-size: 16px; line-height: 21.9200000762939px;" />
Ο επί σειρά ετών προπονητής της, Μανώλης Καραγιάννης είπε με την σειρά του: «Ήταν δύσκολος αγώνας. Ήξερα ότι χωρίς το 4,80μ. δεν θα μπαίναμε στα μετάλλια. Κάποια στιγμή της φαίνονταν μακρινά αυτά τα ύψη. Τώρα τα βλέπει με άλλο μάτι. Φέτος ήμασταν καλά, χωρίς προβλήματα, βελτιώσαμε ορισμένα πράγματα και υπάρχει σταθερότητα. Το επί κοντώ είναι περισσότερο τεχνικό αγώνισμα, θέλει χρόνια για να φτάσεις και να μείνεις σε υψηλό επίπεδο. Μετά τον τελικό των Diamond League θα ξεκουραστεί. Αν πάρουμε και αυτό το διαμάντι θα είμαστε μια χαρά».

sport fm
εικ.: Getty Imageshttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα