''Μπρούσκο'':Μια πρεμιέρα που καθήλωσε...

09:46 28/9/2015 - Πηγή: TVNea
Χθες το βράδυ,στις 9 ακριβώς,το δημοφιλές κι άκρως μεθυστικό ''Μπρούσκο'' έκανε τη μεγάλη του επιστροφή στη μικρή οθόνη.Με ένα 2ωρο,απολαυστικό επεισόδιο,το ''Μπρούσκο'' επανήλθε στον ''αέρα'' του ΑΝΤ1 για 3η συνεχόμενη χρονιά. Φέτο,ως γνωστόν,η επιτυχημένη αυτή σειρά θα προβάλλεται στην prime time του σταθμού,κι άρα ήταν λογικό να δούμε αλλαγές.
Το ''Μπρούσκο'',λοιπόν, επέστρεψε άκρως ανανεωμένο.Επέστρεψε έχοντας έναν άλλον ''αέρα'',έναν ''αέρα'' κινηματογραφικό θα έλεγα .Παρακολουθώντας
τη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα-κ' έχοντας δει τους δύο πρώτους κύκλους-το πρώτο πράγμα που κατάλαβα ήταν ότι το ''Μπρούσκο'' το φετινό απέχει παρασάγγας από αυτό των 2 πρώτων κύκλων.
Κινηματογραφικές λήψεις,πιο ανατρεπτική πλοκή,μια πιο...ρομαντική ατμόσφαιρα αλλά και πολλή δράση-απουσίαζε από τη σειρά- συνέθεταν το παζλ της επανόδου του καθημερινού αυτού σήριαλ.Φέτο το ''Μπρούσκο'' τολμώ να πω ότι έχει ανέβει όχι ένα αλλά πολλά επίπεδα!Παρακολουθώντας το νομίζεις ότι παρακολουθείς μια ταινία στο σινεμά.Έχει μια άλλη οπτική,έχει μια άλλη πλοκή και σίγουρα έχει πολύ σασπένς και πολλές ανατροπές που σε καθηλώνουν.
Όχι βέβαια ότι τα ανωτέρω απουσίαζαν από τους δυο πρώτους κύκλους-άλλωστε τη δαιμόνια πένα της Βάνας Δημητρίου τη γνωρίζουμε όλοι-όμως αυτή τη χρονιά η καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών έχει αποκτήσει έναν πιο...μυστήριο χαρακτήρα που αναμένεται να συγκλονίσει.
Η τοποθέτηση του σήριαλ αυτού στη ζώνη των 9, νομίζω πως έπρεπε να γίνει από την πρώτη κιόλα στιγμή,καθώς -όπως έχω ξαναπεί-αυτή η σειρά, λόγω ατμόσφαιρας,λόγω σεναρίου ,κ.λπ,σε...προσελκύει να τη δεις βραδάκι παρά 7 το απόγευμα!
Στο χθεσινό αποτέλεσμα ,φυσικά συνέβαλαν και οι νέες παρουσίες .Αναφέρομαι βεβαίως τόσο στον Μάνο Γαβρά που υποδύεται ένα πρόσωπο-κλειδί που θα ταράξει τα ''νερά'' των πρωταγωνιστών όσο και στην Κοραλία Καράντη που υποδύεται την πρώην σύζυγο του Παύλου και που πρόκειται να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα.Μάλιστα,η Κοραλία Καράντη επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από απουσία αρκετών χρόνων(η τελευταία της εμφάνιση ήταν στον ''Έρωτα'' του ΑΝΤ1) και σίγουρα αυτή της η επιστροφή δεν περνά απαρατήρητη.Η ερμηνεία της αλλά κι η ίδια της η παρουσία θα δώσουν έναν άλλο τόνο στο σήριαλ αυτό.
Με λίγα λόγια:χθες το ''Μπρούσκο'' ,εμπλουτισμένο με δυναμικά πρόσωπα και διανθισμένο με πολύ σασπένς αλλά και λήψεις κινηματογραφικές,έκανε μια λαμπερή και καθηλωτική πρεμιέρα ενώ αναμένεται και αυτή τη σεζόν να χαρίσει μεθυστικά βράδια-κι όχι πια απογεύματα!-στους τηλεθεατές του...

Δείτε στιγμιότυπα από τη χθεσινή πρεμιέρα:

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα