Μπρούσκο -Επεισόδιο 466-467-Σεζόν 3 2015 - Προβολή επεισοδίου

14:31 15/1/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Αχιλλέας πανικοβάλλεται όταν η Μελίνα του ζητά να μείνουν χωριστά καθώς έχει ανάγκη να είναι μόνη της για να βάλει σε μια σειρά τις σκέψεις της. Κάνει ότι μπορεί για να τη μεταπείσει ενώ της εκφράζει την αγάπη του και τον έpωτά του. Η Μελίνα όμως επιμένει και δείχνει αμετακίνητη στην απόφασή της. Την ίδια στιγμή όλοι έχουν χωριστεί σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα λόγω της διαμάχης του Ματθαίου με την Αναστασία κάτι που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Μετά την αποκάλυψη του Πάτροκλου στο Νεκτάριο ότι είναι εpωτευμένος με τη Δήμητρα, η σχέση ανάμεσα στα δύο αδέρφια φαίνεται να "γκρεμίζεται" εντελώς.
Η Δάφνη υπνωτίζει το Μανωλιό με σκοπό να τον κάνει να ξεχάσει ότι η Κωνσταντίνα είχε παντρευτεί τον Κίκη. Μεγάλη είναι όμως η έκπληξη όταν προσπαθεί να τον συνεφέρει από την ύπνωση. Από την άλλη ο Κίκης βρίσκεται προ απρόοπτων καταστάσεων καθώς μαθαίνει ότι η Ελευθερία του έχει αποσπάσει ολόκληρη την περιουσία! Στο μεταξύ η Δήμητρα βρίσκει μια διαθήκη του Ματθαίου και η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή...
Δείτε το επεισόδιο εδώ--> (Επεισόδιο 466)
Η αποκάλυψη της ιδιόχειρης διαθήκης, αποδεικνύει την αθωότητα του Ματθαίου, στα μάτια της Μελίνας. Ο Αχιλλέας, αγνοώντας τις εξελίξεις και διαλυμένος ψυχολογικά, ετοιμάζεται να επιστρέψει μόνος του πλέον στη Κύπρο. Ματθαίος κι Αναστασία, νιώθοντας προδομένοι ο ένας απ’ τον άλλον, βάζουν μπροστά για διαζύγιο, ενώ ο Παύλος στρέφεται εναντίον όλης της οικογένειας Ματθαίων. Δάφνη και Κωνσταντίνα, προσπαθούν άνευ επιτυχίας να ξυπνήσουν τον Μανωλιό απ’ την ύπνωση, ώσπου ο Μάρκος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Παράλληλα ο Κίκης, βγαίνει στη γύρα.. για δανεικά. Η Λουκία συνειδητοποιεί ότι εξακολουθεί να ‘ναι ερωτευμένη με τον Παύλο ενώ συγχρόνως αιφνιδιάζεται απ’ την Ξένια, που την απειλεί να μείνει μακριά απ’ τον Νικηφόρο. Ο Διαμαντής, πιέζει τον Πάτροκλο να τα ξαναβρεί με την Άννα. Την ίδια στιγμή, ο Σήφης ξαφνιάζεται όταν ακούει απ’ τον Μηνά, πως ο Πάτροκλος κι ο Νεκτάριος ίσως είναι παιδιά της Χρυσάνθης. Μη γνωρίζοντας αν θα την συγχωρέσει ή όχι, η Μελίνα προσπαθεί να προλάβει τον Αχιλλέα, πριν φύγει απ’ τα Χανιά!
Δείτε το επεισόδιο εδώ--> (Επεισόδιο 467)http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα