Αρθρογράφοι:γνωστοί άνθρωποι από την τηλεοραση-κι οχι μονο- βρήκαν το στέκι τους

21:06 27/9/2011 - Πηγή: TVNea
Tο Tv nea αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους ιστότοπους της εγχώριας τηλεοπτικής πραγματικότητας. Παρέχει πληροφορίες για την τηλεόραση και τα πρόσωπα της, παρουσιάζει ποιοτικές αναλύσεις τηλεθέασης, συνεντεύξεις προσώπων, αποκλειστικές ειδήσεις και άρθρα γνώμης.
Mια νέα στήλη ήδη κάνει αισθηση στους αναγνωστες μας αλλα και στον χώρο, ο λογος για την στηλη ΑΡΘΡΟΓΑΡΦΟΙ όπου γνωστοί άνθρωποι από την
τηλεοραση- κι οχι μονο- βρήκαν το στέκι τους, γράφουν με ειλικρίνεια για όσα τους απασχολούν.Οι αναγνώστες μας το ανταποδίδουν.. Πολλα ειναι ήδη τα email που εχουμε  λάβει αλλα και τα θετικα σχολια σας μεσα απο το Facebook και το Twitter.
Θέλουμε ολόψυχα να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία αυτή και να ευχαριστήσουμε τους σταθερούς μας επισκέπτες, τους σχολιαστές μας, τους φίλους μας στο facebook, τους followers. Όλους τους ανθρώπους της τηλεόρασης, των media, των περιοδικών και εφημερίδων που μας επισκέφθηκαν, μας διάβασαν, μας ανέφεραν. Είμαστε χαρούμενοι γιατί όλοι αυτοί, αναγνώστες και επαγγελματίες αναγνώρισαν σε βάθος χρόνου το μεράκι μας, το πάθος και την όρεξη μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα