Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Όσα λέει ο Χαριτάτος με θίγουν!»

12:45 28/6/2013 - Πηγή: TVNea
Στο περιοδικό Omikron της Κύπρου μίλησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και φυσικά αναφέρθηκε και στην αντιδικία της με τον Σπύρο Χαριτάτο

Μιλώντας για το πως αποφάσισε να κάνει την αγάπη της για τη μαγειρική, επάγγελμα, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
χαρακτήρισε τον εαυτό της «μια νοικοκυρά που έκανε βουτιά στα βαθιά»
Η κόρη της Κωνσταντίνα ακολουθεί τα βήματά της καθώς πλέον « τρέχει τη βραδινή βάρδια του εστιατορίου και το κάνει πολύ καλά. Παρόλο που είναι πολύ μικρή, κουμαντάρει όλο το προσωπικό, κι εμάς, μη σου πω...Μερικές φορές τρομάζω γιατί βλέπω τον Μανώλη και την Αργυρώ μαζί, στην κόρη μου»

Για το ξεκίνημά της στην τηλεόραση είπε:
«Η τηλεόραση ήρθε πολύ ξαφνικά. Γνωστοί που έρχονταν στην Πάρο μού πρότειναν να αναλάβω ένα ένθετο μαγειρικής. Έκανα ένα casting για τη Μενεγάκη που τότε ήταν στον ΑΝΤ1 και έτρεμε το φυλλοκάρδι μου, παρόλο που ήταν πολύ φιλική. Με επέλεξαν, αλλά τελικά, επειδή με ήθελαν 5 φορές τη βδομάδα, είπα όχι γιατί δεν θα μπορούσα να ζω στην Αθήνα και η οικογένειά μου στην Πάρο. Μετά μου έκανε πρόταση ο Αρναούτογλου για μια φορά τη βδομάδα στο πρωινό του και έτσι δέχτηκα. »
Και φυσικά η κουβέντα έφτασε στη συνεργασία της με τους Καραμέρο- Χαριτάτο και τα όσα είπε στοΠρωινό mου για τη συνεργασία τους , που ανάγκασαν τον Σπύρο Χαριτάτο να καταθέσει αγωγή εις βάρος της

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω όσα αναφέρει στην αγωγή του. Αυτά θα τα κρίνει το Δικαστήριο. Ουδέποτε τον πρόσβαλα ούτε ζήτησα κάτι από αυτόν. Όσα αναφέρει όμως εκείνος, δυστυχώς, με θίγουν σοβαρά. »
Keywords
Τυχαία Θέματα