Αρχίζουν τη "Μουρμούρα"

16:31 20/10/2015 - Πηγή: TVNea
Στην τελική ευθεία των γυρισμάτων της δημοφιλούς κωμικής σειράς του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» βρίσκονται ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Στο μεταξύ, από το καλοκαίρι είχαν γίνει συζητήσεις επί συζητήσεων και δοκιμαστικά για να βρεθούν τα ιδανικά πρόσωπα που θα καλύψουν το κενό. Από την πρώτη στιγμή
ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θεωρούταν το απόλυτο φαβορί μέχρι που υπέγραψε το σχετικό συμβόλαιο συνεργασίας. Εκτοτε ξεκίνησε το σαφάρι αναζήτησης για την ηθοποιό που θα υποδυθεί την τηλεοπτική σύζυγό του.

Τα πρόσωπα που έπεσαν στο τραπέζι των συσκέψεων ήταν πολλά και αυτά που πέρασαν από δοκιμαστικό ακόμα περισσότερα. Πριν από λίγες ημέρες, όμως, πάρθηκαν οι τελικές αποφάσεις και αποφασίστηκε ο ρόλος να δοθεί σε ένα νέο και άκαυτο πρόσωπο. Και το όνομα αυτής; Δανάη Επιθυμιάδη. Στον θεατρικό χώρο είναι πολύ γνωστή καθώς έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες. Απ’ ό,τι μάθαμε, η ηθοποιός είχε κάνει μόνο ένα δοκιμαστικό και κατάφερε να «κλέψει» τις καλύτερες εντυπώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ηθοποιοί πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα γυρίσματα και σε καμιά περίπτωση δεν θα υποδυθούν τον «Χάρη» και τη «Βάσω».

Πηγή: TV Ζάπινγκhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα