Άρχισαν οι προετοιμασίες του νέου παιχνιδιού του Star-Πότε κάνει πρεμιέρα και ποιο το concept;

13:46 7/11/2015 - Πηγή: TVNea
Το STAR συνεχίζει να εμπλουτίζει το πρόγραμμα της φετινής χρονιάς με φρέσκες ιδέες. Μετά το «Blind Taste», ακόμη ένα real life πρόγραμμα παίρνει τον... δρόμο της παραγωγής. Αναφερόμαστε στο «Shopping Monster», που στοχεύει να σχηματίσει ουρές στα ταμεία!
Τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς είναι αποφασισμένα να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών παρουσιάζοντας ελληνικές σειρές με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και πρωτότυπα κόνσεπτ που γνωρίζουν
μεγάλη επιτυχία στη διεθνή αγορά. Πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει την πρόθεσή τους να εντάξουν στο πρόγραμμά τους μια καθημερινή εκπομπή που θυμίζει αρκετά το πετυχημένο «Κάτι ψήνεται» του ALPHA, αλλά αυτή τη φορά με περιεχόμενο κάτι άλλο, που αγαπούν πολύ οι γυναίκες: Τη μόδα και την ομορφιά. Αναφερόμαστε στο «Shopping Monster» (μτφ. «Το τέρας των αγορών»), για το οποίο ,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά οι πρώτες προετοιμασίες, ώστε να βγει στον τηλεοπτικό αέρα από τον Ιανουάριο του 2016 .

Το concept
Το «Shopping Monster» συνδυάζει τα στοιχεία του διαγωνισμού, των γυναικείων συζητήσεων και το στυλ. Κάθε εβδομάδα, πέντε γυναίκες καλούνται να ανταγωνιστούν μια αγαπημένη τους τέχνη: Το shopping. Σύμφωνα με τη «βίβλο» του παιχνιδιού, οι πέντε γυναίκες τρέχουν έναν... εμπορικό μαραθώνιο - με διαφορετικά θέματα κάθε φορά. Δηλαδή πρέπει να προσαρμόζουν το στυλ τους ανάλογα με τις περιστάσεις. Αυτές μπορεί να είναι γάμοι, βαπτίσεις, συνεντεύξεις για δουλειά ,κ.ά. Όλη αυτή η διαδικασία διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες και μέσα σε αυτό το διάστημα πρέπει να βρουν ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, κομμωτήριο για τα μαλλιά, make up, αλλά δεν θα πρέπει να ξεφύγουν από τον οικονομικό προϋπολογισμό που τους δίνεται. Στο τέλος της εβδομάδας, η εκάστοτε διαγωνιζόμενη αναδεικνύει τη νέα εμφάνισή της κάνοντας πασαρέλα μπροστά από τις υπόλοιπες ανταγωνίστριες. Φυσικά, δεν γίνεται να μην αξιολογηθούν ή να μην υπάρχει η παρουσία ενός σχεδιαστή μόδας που θα κάνει τα δικά του σχόλια, δίνοντας γενικές συμβουλές για το στυλ των τηλεθεατών. Αμέσως μετά την πασαρέλα, οι γυναίκες πηγαίνουν σε έναν ιδιωτικό χώρο και κάνουν επι πλέον σχόλια μπροστά στην κάμερα δίνοντας τη δική τους βαθμολογία με έναν ιδιαίτερο τρόπο: Γράφουν τον βαθμό τους με...κόκκινο κραγιόν σε έναν...καθρέφτη!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα