Άρχισαν οι προετοιμασίες για το νέο σήριαλ ''Μάλιστα,σεφ!''-Ποιοι ηθοποιοί ''έκλεισαν'';

13:15 24/10/2015 - Πηγή: TVNea
Προχωρούν οι προετοιμασίες για τη φιλόδοξη κωμική σειρά «Μάλιστα, σεφ!» που ετοιμάζεται για λογαριασμό του Μεγάλου Καναλιού. Η εν λόγω σειρά βασίζεται στη ρωσική κωμωδία «The Kitchen»και στην οποία την προσαρμογή του σεναρίου στα ελληνικά δεδομένα υπογράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου ενώ τη σκηνοθεσία κάνει ο Σπύρος Ρασιδάκης.
Πάντως, τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει να στελεχώνεται το πρωταγωνιστικό καστ. Η αρχή έγινε με τον Κώστα Αποστολάκη που συμφώνησε να κάνει τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, και τον Ιεροκλή
Μιχαηλίδη τον κορυφαίο σεφ.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους ρόλους; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ''TV Ζάπινγκ'', μετά από πολλά δοκιμαστικά, το γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο -δηλαδή της μάνατζερ του εστιατορίου- ανέλαβε η Άννα Μενενάκου, ενώ για τον ρόλο του νεαρού σεφ τρεις είναι οι βασικοί υποψήφιοι: Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Δημήτρης Λιακόπουλος, Δημήτρης Γκουτζαμάνης.
Απ’ ό,τι μάθαμε ,και οι τρεις κατάφεραν να κερδίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις, με τον πρώτο να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα ώστε το σήριαλ να αρχίσει να προβάλλεται στα μέσα Νοεμβρίου.
http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
malista sef, μαλιστα σεφ ποιο ειναι το μαγαζι
Τυχαία Θέματα