Απρόσμενες οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του «ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ».

14:16 27/12/2015 - Πηγή: TVNea
Μεγάλες συγκινήσεις και αποκαλύψεις που θα σας συναρπάσουν στα νέα επεισόδια του «ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ». Οι σχέσεις των πρωταγωνιστών περιπλέκονται και δημιουργούν εντάσεις και προβληματισμό. Καμία λογική δεν μπορεί να εμποδίσει τον έρωτα να βγει στην επιφάνεια... ούτε και η αγάπη μπορεί να κρατηθεί μυστική.

Καθημερινά στις 18:45 το «ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ» που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, έρχεται με νέα συγκλονιστικά επεισόδια.

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου
2015
22o επεισόδιο
Η Λήδα προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη να προχωρήσουν τη σχέση τους. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στη Μαρία ότι κάτι έχει συμβεί ανάμεσα σε αυτόν και την Λήδα. Η Μαρία αποφασίζει να περάσει το βράδυ παρέα με τον Δημήτρη, γεγονός που δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια στον Μιχάλη. Έτσι, ο Μιχάλης αποφασίζει να περάσει από το σπίτι τους και να την παρακολουθήσει. Η Νάντια λέει στη μητέρα της ότι είναι ερωτευμένη με τον Γιάννη και δε θέλει τον Νάσο. Η Άννα πηγαίνει να συναντήσει τον Μιχάλη στο ξενοδοχείο όπου μένει και του λέει ότι είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Η Εύα δέχεται την πρόσκληση του Γιώργου να βγουν για φαγητό με τη μητέρα του, την Αριάδνη, και τον Μάρκο. Στο εστιατόριο όμως που θα πάνε, η Εύα βλέπει τον Στάθη…

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

23o επεισόδιο
Ο Γιάννης ζητάει στη Νάντια συγγνώμη για τη στάση του. Η Νάντια συγκινείται από τα λόγια του, αλλά θυμώνει όταν καταλαβαίνει πως κάτι έπαιξε ανάμεσα σε αυτόν και τη Χριστίνα. Ο Γιώργος και η Εύα βγαίνουν με την Αριάδνη και τον Μάρκο για φαγητό. Όταν όμως στο εστιατόριο εμφανίζεται ο Στάθης, η Εύα φροντίζει να εξαφανιστεί. Στο μεταξύ, ο Στάθης προσπαθεί να θυμηθεί που έχει ξαναδεί τον Μάρκο. Η Άννα προτείνει στον Μιχάλη να τα ξαναβρούν και ισχυρίζεται πω η Μαρία δεν τον αγαπάει πραγματικά και ότι γύρισε στον Δημήτρη. Ο Στάθης ακούει τη συζήτηση της Λήδας με τον Δημήτρη και μαθαίνει για τη σχέση τους… Ο Γιάννης βρίσκει τυχαία τη διαθήκη του Δημήτρη και κυριεύεται από ανησυχία.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

24o επεισόδιο
Ο Στάθης μαθαίνει πως η Λήδα είναι με τον Δημήτρη και νοιώθει προδομένος. Λέει και στους δύο να τον ξεχάσουν. Δεν θέλει να τους ξαναδεί. Ο Δημήτρης σε άθλια κατάσταση. Η Λήδα πάει και μιλάει στον Στάθη. Παίρνει όλη την ευθύνη επάνω της. Ο Στάθης συγχωρεί τον Δημήτρη. Η Μαρία λέει στην Εύα για το σκουλαρίκι που βρήκε στο κρεβάτι του Μιχάλη. Φοβάται πως την απατάει. Ο Γιάννης βρίσκει την διαθήκη του Δημήτρη και υποψιάζεται πως κάτι κακό συμβαίνει στον πατέρα του. Ρωτάει τη Μαρία που κάνει πως δεν ξέρει τίποτα. Η Μαρία το λέει στον Δημήτρη και προβληματίζονται αν πρέπει να του πουν την αλήθεια. Ο Μιχάλης τσακώνεται άγρια με την Άννα, που την κατηγορεί πως άφησε επίτηδες το σκουλαρίκι της στο δωμάτιό του, για να το βρει η Μαρία και να τους χωρίσει. Εκείνη το αρνείται, αλλά ετοιμάζει και νέα ίντριγκα για να χαλάσει τη σχέση Μιχάλη – Μαρίας. Η Νάντια βγαίνει από το νοσοκομείο. Ο Δημήτρης παθαίνει μια μεγάλη κρίση μπροστά στον Γιάννη που τρομάζει και έρχεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά, με την αρρώστια του πατέρα του. Στο μεταξύ η Εύα δέχεται την ίδια μέρα, πρόταση συγκατοίκησης από Γιώργο – Στάθη και πελαγώνει.

Πέπμτη 31 Δεκεμβρίου 2015

25o επεισόδιο
Ο Νάσος προτείνει στην Νάντια να πάει μαζί του στην Αγγλία. Ο Γιάννης μαθαίνει από τον πατέρα του για την αρρώστια του. Η Μαρία λέει στην Εύα ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει είτε με τον Γιώργο, είτε με τον Στάθη γιατί πλέον δεν έχει πολλά περιθώρια. Ο Γιάννης αντιδράει άσχημα όταν καταλαβαίνει ότι όλοι ήξεραν για την υγεία του πατέρα του, εκτός από αυτόν. Ο Στάθης επιμένει να προειδοποιεί την Αριάδνη για τον Μάρκο. Η Μαρία μαλώνει με τον Μιχάλη. Η Εύα απελπισμένη, αποφασίζει να αφήσει ένα γράμμα και να φύγει και από τους δύο άνδρες στη ζωή της. Η Λήδα βρίσκει την Εύα και της λέει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Τα πράγματα μπλέκονται περισσότερο όταν τόσο ο Στάθης, όσο και ο Γιώργος της κάνουν πρόταση γάμου.. Η Λήδα μιλάει στον Δημήτρη για την Εύα.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα