Αποστόλης Τότσικας- Ανδρέας Γεωργίου:Στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξή τους: Μιλούν για όλα!

12:16 8/12/2013 - Πηγή: TVNea
Ο Αποστόλης Τότσικας και ο Ανδρέας Γεωργίου είναι δύο εχθροί στο σίριαλ «Μπρούσκο» και δύο καλοί φίλοι στη ζωή. Νέοι, πολύ ωραίοι, ταλαντούχοι και οι δύο, ποζάρουν για το περιοδικό «Omikron», στη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη και μιλούν για τις γυναίκες, τις σχέσεις με τις συντρόφους τους-ο Ανδρέας Γεωργίου ξεκαθαρίζει τελικά τι ακριβώς συμβαίνει στη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου- την καθημερινότητά τους, την αναγνωρισιμότητα και το «Μπρούσκο» που ήρθε για να τους αλλάξει τη ζωή.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
Ανδρέας Γεωργίου:
«Μοιάζω στον Αχιλλέα! Είμαι πολύ παρορμητικός, πολύ δοτικός, επιπόλαιoς, παίρνω αψήφιστα κάποια πράγματα, είμαι άνθρωπος του “θέλω” και όχι του “πρέπει”. Δηλαδή, θα έπαιρνα πολύ άνετα το αεροπλάνο να πάω να δω την κοπέλα μου που ζει σε μία άλλη χώρα, μόνο και μόνο επειδή δεν την άκουσα καλά στο τηλέφωνο ή ένιωσα πως είχε κάτι- όπως έκανε κι ο Αχιλλέας στη σειρά. Όμως, θα ήθελα να ήμουν λιγότερο δοτικός και αφελής στις διαπροσωπικές μου σχέσεις, να μην ξεχνώ τόσο εύκολα και να μη συγχωρώ τόσο απλά».

Αποστόλης Τότσικας:
«Μου φαίνεται λίγο χαζό να μιλώ για τον εαυτό μου. Καλύτερα να τα πει ένας τρίτος… Αλλά, έχω εντοπίσει κάποια πράγματα που θα ήθελα να τα αλλάξω στον χαρακτήρα μου. Θα ήθελα να είμαι πιο “killer” στη δουλειά. Γιατί, όταν λέω κάτι, το τηρώ μέχρι τέλους και δεν το εκτιμούν όλοι. Προσωπικά, έχω σεβαστεί τους πάντες, ποτέ δεν αδίκησα κάποιον. Χαίρομαι όμως που είμαι αυτός που είμαι, έχω αποδεχτεί τα ελαττώματα και τα προτερήματά μου και έχω βρει την άκρη μου. Με βοήθησε πολύ και η Ρούλα (σ.σ.: Ρούλα Ρέβη, η σύντροφός του) σ’ αυτό. Mε πήγε παρακάτω, ως άνθρωπο».
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Ανδρέας Γεωργίου:
«Οι γυναίκες με αντιμετωπίζουν πολύ όμορφα. Όμως, όταν είσαι στην τηλεόραση, δημιουργείται ένας μύθος γύρω από το όνομά σου. Τώρα, ας πούμε, που υποδύομαι τον Αχιλλέα στο σίριαλ, κάποιες νομίζουν ότι είμαι ακριβώς το ίδιο με αυτόν. Δεν σου κρύβω πάντως ότι θα προτιμούσα να ενθουσιάζονται με τον Ανδρέα και όχι με τον Αχιλλέα (γελά). Αλλά είναι κι αυτό κομμάτι της δουλειάς μας. Ωστόσο, όταν βγαίνω έξω, έρχονται, βγάζουμε φωτογραφίες, μου μιλούν, κάνουμε πλάκα- ως εκεί. Δεν με έχουν φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση, ούτε μου την έχουν πέσει χυδαία ή πρόστυχα. Όμως κι εγώ από την πλευρά μου δεν δίνω δικαιώματα. Αυτό που αναζητώ πια, από μία σχέση, είναι η κατανόηση. Θέλω την ελευθερία μου, δεν χωράω σε προγράμματα και κανόνες. Παρόλα αυτά ζω μία σχέση αυτήν την περίοδο και είμαι ερωτευμένος!». Τελικά υπάρχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου ή έχετε χωρίσει, όπως γράφτηκε;«Έχει γίνει μια παρανόηση. Σκαμπανεβάσματα περνούν όλες οι σχέσεις. Όταν είσαι σε αυτό τον χώρο, όλα διογκώνονται και παίρνουν διαφορετικές διαστάσεις. Και μπερδεύομαι, γιατί δεν ξέρω πια αν πρέπει να μιλάω ή όχι. Είμαι πολύ αυθόρμητος, τα λέω χύμα όπως τα αισθάνομαι και δεν τα παίρνω όλα πολύ σοβαρά. Αν, δηλαδή, είχαμε έναν καβγά κι έφτασα στο σημείο να πω “χωρίζω”… Aυτό μπορεί να ανατραπεί την επόμενη ημέρα, όπως και έγινε, γιατί δεν ήταν κάτι σοβαρό. Επειδή με ρωτάς όμως και για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή, με την Ελευθερία είμαστε μαζί και είμαστε μια χαρά». Είναι εύκολο, να δουλεύεις τόσο πολύ και να ζεις τη σχέση σου;«Καθόλου! Ζω τη σχέση μου με δόσεις. Πρέπει να οργανώνομαι σωστά, αλλιώς δεν έχω χρόνο για τίποτα. Οπότε, δεν είναι εύκολο ούτε για την κοπέλα μου. Δεν είναι εύκολο να δεχτεί κανείς τα ωράριά μου. Αλλά δεν μπορώ να τα αλλάξω, δούλευα γι’ αυτήν τη δουλειά πολλά χρόνια». Είσαι έτοιμος να κάνεις οικογένεια;«Όχι, όχι! Αγαπώ πολύ τα παιδιά, αλλά αυτή τη στιγμή ούτε θέλω, ούτε είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Στο μέλλον θα γίνει όμως. Χωρίς απαραίτητα να παντρευτώ. Θα παντρευόμουν μόνο αν μου το ζητούσε η σύντροφός μου, επειδή θα ήταν σημαντικό για εκείνη. Κατά τα άλλα, δεν είναι σημαντικός για μένα ο γάμος».

Αποστόλης Τότσικας:
«Μη με ρωτάς για γυναίκες, δεν υπάρχει αυτό το κεφάλαιο για μένα. Το μόνο κεφάλαιο είναι αυτό που βλέπεις εδώ απέναντι, η Ρούλα (μου τη δείχνει, καθώς φωτογραφίζει τον Ανδρέα). Όταν βγαίνω έξω, με κοιτούν, όπως κοιτάζει κάποιος έναν άνθρωπο που πιθανόν να θαυμάζει. Ως εκεί όμως, δεν πάει παρακάτω το πράγμα, δεν με φλερτάρουν, αν εννοείς αυτό. Όχι! Απλά κοιτάζουν, μιλούν μεταξύ τους και σχολιάζουν. Ε, ωραίο είναι αυτό, κάτι σαν επιβεβαίωση, που όλοι οι άντρες χρειαζόμαστε. Είναι στη φύση μας. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κοζάρεις τη μία και την άλλη. Καλό είναι να είσαι και σοβαρός». Στο παρελθόν έχεις πει ότι θα ήθελες να κάνεις οικογένεια. Είναι η πρώτη φορά που είσαι σε μία σχέση και το νιώθεις τόσο έντονα αυτό;«Από μικρός λατρεύω την οικογένεια και τα παιδιά κι επειδή κουβαλώ μαζί μου αυτήν την ενέργεια, ίσως γι’ αυτό να μ’ αγαπούν τόσο τα παιδάκια. Αντέχω να παίζω μαζί τους, μου αρέσει πολύ. Δεν βαριέμαι!». Με τη Ρούλα, μοιράζεσαι διαφορετικά τη συντροφικότητα, σε σχέση με το παρελθόν;«Ναι, βέβαια! Μα, είναι η πρώτη φορά που είμαι σε μία σχέση. Στο παρελθόν, δεν υπήρξα ποτέ επί της ουσίας σε κάποια σχέση. Κι όταν δεν έχεις την ουσία, τι να το κάνεις το υπόλοιπο; Είμαι αρκετά χρόνια με τη Ρούλα και αυτή η σχέση με έχει εξελίξει ως άνθρωπο». Το «για πάντα» το έχεις πει;«Το έχω πει και το λέω και σήμερα! Όμως, άνθρωποι είμαστε και μπορούν να συμβούν πολλά… Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Το “για πάντα” το λες επειδή έχεις πίστη σε κάτι που αγαπάς και θες. Όμως, σε μία μέρα, μπορούν να καταστραφούν τα πάντα. Μπορεί να πέσει η σελήνη στο κεφάλι μας και να εξαφανιστεί ο κόσμος “για πάντα”! Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ωστόσο, εύχεσαι αυτό που ζεις να κρατήσει».
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ανδρέας Γεωργίου:
«Δεν είναι πάντα εύκολο… Η αναγνωρισιμότητα βοηθά σίγουρα στη δουλειά μας, έτσι εξάλλου αντιλαμβάνεσαι ότι ο κόσμος σε ξεχώρισε και σε αγαπά. Απ’ την άλλη μπορεί να περνώ πολύ μοναχικές περιόδους όπου επιθυμώ να είμαι στο σπίτι και να μη συναναστρέφομαι με κόσμο. Όμως, όταν έρχονται και μου μιλoύν στο δρόμο, χαίρομαι πολύ. Το απολαμβάνω! Γι’ αυτό δουλεύουμε άλλωστε: για να προσφέρουμε ψυχαγωγία στο κοινό. Βέβαια, στο παρελθόν έχουν συμβεί και ακραία περιστατικά. Θυμάμαι, για παράδειγμα, πριν χρόνια, μία κοπέλα είχε μάθει το κινητό και τη διεύθυνσή μου και μου έστελνε συνεχώς δωράκια, αρκουδάκια, λουλούδια. Τότε, επειδή ήμουν στις αρχές και δεν καταλάβαινα πολλά, είχα τρομάξει. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Τελικά κατάφερα να το αντιμετωπίσω με χιούμορ».

Αποστόλης Τότσικας:
«Δεν με φοβίζει πια όλο αυτό με την αναγνωρισιμότητα, το έχω ξεπεράσει από πολύ μικρός. Ίσως να “φταίει” το γεγονός ότι από πιτσιρικά με έμαθαν και το αντιμετώπισα στην ώρα του. Τώρα πια το χαίρομαι πολύ και το απολαμβάνω. Μου αρέσει όταν με πιάνουν και μου μιλούν στο δρόμο. Χρησιμοποιώ πολύ το μετρό και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οπότε κάνα δυο φορές μου έχουν μιλήσει κι εκεί - αν και όχι συχνά, γιατί ο κόσμος έχει τα δικά του προβλήματα, με εμένα θα ασχοληθούν; (γελά). Αλλά όταν είμαι έξω για φαγητό ή για ποτό, μου μιλούν και μου αρέσει αυτό, όταν για παράδειγμα έρχεται ο άλλος και μου κάνει παρατηρήσεις για τη δουλειά μου. Στο παρελθόν ωστόσο έχω έρθει σε δύσκολη θέση. Θυμάμαι μία θαυμάστρια που μου έκανε συνεχώς δώρα. Μόνο σπίτι δεν μου είχε αγοράσει! Είναι κολακευτικό όλο αυτό αλλά, όταν δεν υπάρχει αμφίδρομο συναίσθημα, δεν μπορείς να το προχωρήσεις».
ΤΟ ΜΠΡΟΥΣΚΟ Ανδρέας Γεωργίου:
«Το όνειρό μου ήταν πάντα να κάνω κάτι που να έχει σχέση με την Κρήτη. Ακόμη και το “Μπρούσκο” να μην ήταν, σίγουρα θα προέκυπτε κάτι άλλο. Θα μπορούσε να μην ήταν καθημερινή σειρά, αλλά μία ταινία. Πάντως, θα ήταν κάτι στο οποίο θα αναμιγνύαμε την Κύπρο και την Κρήτη μαζί. Άλλωστε, αυτοί οι δύο λαοί έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, σχεδόν παρόμοια κουλτούρα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που δημιουργήσαμε. Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν περίμενα την τόσο μεγάλη επιτυχία της σειράς. Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα πολύ ευχάριστα!».

Αποστόλης Τότσικας:
«Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο ξανά όπως το “Μπρούσκο” και το γουστάρω! Ήμουν πεπεισμένος εξ αρχής για την επιτυχία του, έχει πολύ καλή σκηνοθεσία και δυνατό σενάριο. Ο κόσμος θέλει να βλέπει τους ηθοποιούς της πατρίδας του. Κι αυτό δεν το λέω πατριωτικά, αλλά με την έννοια ότι ο Έλληνας τηλεθεατής, που μπορεί να βλέπει τα έτοιμα, τούρκικα, μεξικάνικα κλπ, ξέρει ότι υπάρχουν Έλληνες ηθοποιοί, απλά μας είχαν ξεχάσει για μερικά χρόνια, επειδή δεν τους “συμφέραμε” οικονομικά. Αλλά, δεν μπορείς να χρωστάς στον κόσμο λεφτά και να παίζεις τα τούρκικα… Βοήθα στην κρίση το διπλανό σου!».
Keywords
γεωργιου, τοτσικας, μεσα μαζικης μεταφορας, ελευθερια ελευθεριου, κεφαλαιο, γυναικεσ, σημαίνει, θες, μετρο, κρητη, κυπρος, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, βασιλικος γαμος, Καλή Χρονιά, ξανα, γυναικεσ, αχιλλεας, δουλεια, δωρα, ηθοποιοι, καθημερινη, λουλουδια, ονειρο, σεληνη, τηλεοραση, τηλεφωνο, τηλεθεατης, φωτογραφιες, ωρα, αεροπλανο, ανθρωπος, απλα, αφελης, αχιλλεα, φαγητο, γεγονος, γινει, διευθυνση, δειχνει, εγινε, ευκολο, ευκολα, ειλικρινης, υπαρχει, ελευθερια, ενεργεια, εννοια, επιτυχια, ερχεται, ερχονται, εχθροι, ζωη, ιδιο, θες, κεφαλαιο, κινητο, λεφτα, μπορεις, μυθος, παντα, οικογενεια, ονομα, ουσια, παιδια, παιδακια, πιστη, πλακα, προβληματα, προγραμματα, σεναριο, σιγουρα, σιγουρος, σειρα, σιριαλ, σκηνοθεσια, σπιτι, φυση, φορα, χαζο, χυμα, ομορφα, αντρες, αρκουδακια, δικαιωματα, εννοεις, φιλοι, χωρα, κομματι, κοπελα, νιωθεις, ποτο, σημαίνει, ωραιο
Τυχαία Θέματα