Απόψε στις 21:15 "Just the 2 of us" στο MEGA

17:02 2/4/2014 - Πηγή: TVNea
Πρεμιέρα-επιστροφή "μετά βαΐων και κλάδων" κάνει απόψε στο Μεγάλο Κανάλι το "Just the 2 of us" λίγο μετά τις 21:00. Τέσσερα χρόνια(!) αφότου αποχαιρετήσαμε τον πρώτο του κύκλο, το επιτυχημένο μουσικό show επιστρέφει ανανεωμένο στις οθόνες μας και υπόσχεται ανατροπές και άφθονες εκπλήξεις!

Η Ζέτα Μακρυπούλια, με την εμπειρία που τη διέπει πλέον στην παρουσίαση τηλεοπτικών shows, αναλαμβάνει το τιμόνι του συντονισμού μεταξύ των 12 υποψήφιων ζευγαριών,
ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα καλύψει το backstage ρεπορτάζ. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στις τρεις καρέκλες της κριτικής επιτροπής θα καθίσουν ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά αλλά και ο σκηνοθέτης των τηλεοπτικών επιτυχιών Δημήτρης Αρβανίτης.

Το show θα έχει τρίωρη διάρκεια, ενώ μεταξύ των ονομάτων που θα διαγωνιστούν περιλαμβάνονται αυτά του Μάρκου Σεφερλή, της Κατερίνας Στανίση, της Ράνιας Θρασκιά, του Γιώργου Γιαννιά, της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γιώργου Παπαδόπουλου. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε σε τι ακριβώς θα διαφέρει η πολυ-διαφημισμένη αν μη τι άλλο επιστροφή του JT2F αλλά και του Mega στα ψυχαγωγικά shows.
Keywords
Τυχαία Θέματα