Αποκλειστικό: Το «The Voice» στην Ελλάδα…

17:16 23/5/2011 - Πηγή: TVNea
ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ TVNEAΕπιβεβαιώθηκε το «Domenica», όταν πριν περίπου έξι μήνες αναφέραμε πως μετά το «Idol» και το «X-Factor», το επόμενο παγκόσμιο χιτ θα είναι το … «The Voice». Η εκπομπή θα κάνει το ντεμπούτο της σε είκοσι τηλεοπτικούς σταθμούς εντός του επόμενου τριμήνου και ετοιμάζεται πυρετωδώς μία βρετανική έκδοση για λογαριασμό του BBC. Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες, γνωστός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα για το νέο παιχνίδι ταλέντων που εστιάζει κατ’ αποκλειστικότητα στις μουσικές
και φωνητικές ικανότητες των εμπλεκομένων. Όπως έμαθε το TVNEA ο ... γνωστός τηλεοπτικός σταθμός αναμένεται να ξεκινήσει το promo μέσα στον Αύγουστο για να ξεκινήσει «περιοδεία αναζητήσεων» και όχι ακροάσεις. Συγκεκριμένα θα δημιουργηθούν μικρές ομάδες μουσικών που θα οργώσουν την Ελλάδα, προκειμένου να βρουν ταλέντα, ακόμη και στα πιο απόμακρα μέρη. Όσο για την κριτική επιτροπή, εκείνη θα αναζητηθεί και θα ανακοινωθεί μετά το πέρασμα της φάσης επιλογής, καθώς εκείνη θα έρθει σε επαφή με τους μελλοντικούς αστέρες της μουσικής βιομηχανίας μέσα από την διαδικασία των Blind Auditions.
Η πρεμιέρα στους δέκτες… τον Οκτώβρη, εκτός απρόοπτου. Όσο για το προμοτάρισμα έχει ζητηθεί η συμβουλή γνωστής διαφημιστικής που παρελθοντικά έχει αναλάβει τον OTE, την NOVA και την WIND.Περισσότερες πληροφορίες, όπως και το όνομα του καναλιού… σε λίγο καιρό από το TVNEA.  
Keywords
Αναζητήσεις
the voice stin ellada, voice stin ellada
Τυχαία Θέματα