ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θα μεταφερθεί μετά στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1;

10:21 23/12/2017 - Πηγή: TVNea

Χθες ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1 πως από τη Τρίτη 2 Ιανουαρίου στο πρόγραμμα του σταθμού εντάσσεται η νέα σειρά "ANNE" στις 10 το βράδυ μετά την επανάληψη της σειράς "Κάτι χωρισμένα παλληκάρια".

Το κανάλι του Αμαρουσίου πιστεύει πολύ σε αυτή τη σειρά, διότι θεωρεί ότι έχει εκείνα τα μυθοπλαστικά στοιχεία που μπορούν να "καθηλώσουν" το τηλεοπτικό κοινό. Πολλοί απόρησαν, ωστόσο, που αποφάσισαν να την προβάλλουν το βράδυ αφού για εκείνες τις ώρες ετοιμάζουν
αρκετά νέα προγράμματα.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως το σκεπτικό του ΑΝΤ1 είναι το εξής: H σειρά θα ξεκινήσει την πορεία της στην prime time με σκοπό να "προλάβει" να κατακτήσει κοινό πριν την έναρξη του "Survivor". Μόλις είναι έτοιμα τα νέα προγράμματα του σταθμού (Μποτρίνι, Dancing, Bachelor και Sunday Live), τότε το καθημερινό τούρκικο σήριαλ θα μετακομίσει στην απογευματινή ζώνη.

Φυσικά αυτό θα εξαρτηθεί και από τα νούμερα τηλεθέασης που θα έχει σημειώσει μέχρι τότε στη βραδινή ζώνη. Αν τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά, δεν αποκλείεται να έχουμε πρόωρο κόψιμο. Επικρατέστερο σενάριο είναι να προβάλλεται Από την άλλη κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι υπάρχει περίπτωση να δούμε την "ANNE" και στη ζώνη 7-8 ως lead in του δελτίου ειδήσεων, με την "Παρθένα Ζωή" να μετακομίζει πιο νωρίς το απόγευμα.

Για την ώρα, τα επεισόδια θα ξεκινούν στις 10 το βράδυ και θα ολοκληρώνονται στις 12.30http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα