Αποκλειστικό: Η Μεριέμ Ουζερλί στο... τηλεοπτικό ράφι και άλλα καυτά κουτσομπολιά

15:15 23/8/2013 - Πηγή: TVNea
Η είδηση της εγκυμοσύνης της Μεριέμ Ουζερλί κάνει το γύρο των τουρκικών ΜΜΕ, ωστόσο η αποκάλυψη αυτή δεν έγινε καθόλου τυχαία την παρούσα στιγμή.

Όπως υποστηρίζουν οι καλά γνωρίζοντες, η είδηση της εγκυμοσύνης ήρθε να καλύψει μια άλλη είδηση, καθόλου ευχάριστη για τη Μεριέμ.

Η εταιρεία παραγωγής του "Σουλεϊμάν" την έχει καλά δεμένη με το συμβόλαιό της. Έτσι η Μεριέμ μέχρι το Μάρτιο του 2014, που θα ολοκληρωθεί η σειρά, δεν μπορεί να εμφανιστεί σε άλλο σίριαλ!

Η όμορφη Μεριέμ, θα μείνει λοιπόν για 7 μήνες «στο ράφι» εκτός κι αν η νέα εταιρεία με την οποία θέλει να συνεργαστεί μπορέσει ή θελήσει να πληρώσει το 1 εκατομμύριο δολάρια που αναγράφονται στη ρήτρα του συμβολαίου της για τον «Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή».

Η νέα της εταιρεία δεν επείγεται... Ως εκ τούτου, ούτε στο Karadayi θα τη δούμε, ούτε κάπου αλλού. Η Μεριέμ αυτούς τους 7 μήνες θα μείνει στη Γερμανία και θα ασχοληθεί με την εγκυμοσύνη της.

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης της Μεριέμ Ουζερλί στη δημοσιογράφο Αισέ Αρμάν θα δημοσιευθεί την Κυριακή, όπου αναμένεται νέος γύρος κουτσομπολιών στα έντυπα της Τουρκίας...

Η γραπτή ανακοίνωση του πατέρα του παιδιού

Σήμερα πάντως, κυριαρχεί η είδηση ότι ο πατέρας του παιδιού της Μεριέμ, ο επιχειρηματίας Τζαν Ατές, δεν ήθελε την εγκυμοσύνη γι' αυτό χώρισαν και η Μεριέμ έφυγε σε κακή ψυχολογική κατάσταση στη Γερμανία, αφήνοντας και το σίριαλ.

Ο Ατές, μετά τα πρωτοσέλιδα ακόμα και των σοβαρών εφημερίδων της Τουρκίας έδωσε στον Τύπο γραπτή ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων λέει ότι κατά τη διάρκεια μιας σχέσης συμβαίνουν καλά και κακά πράγματα που πάντως πρέπει να μένουν στην ιδιωτική ζωή του καθενός... Επίσης δήλωσε πως μετά την εγκυμοσύνη έχει επίγνωση των ευθυνών του και ξέρει τι πρέπει να κάνει... Χαμός!
Keywords
Τυχαία Θέματα