ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί η Μελέτη αποχώρησε... από το Madwalk!

23:52 29/4/2015 - Πηγή: TVNea

Δεν περπάτησε τελικά στην πασαρέλα του Fashion Show Madwalk 2015 η Ελεονώρα Μελέτη, παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινωθεί ως special guest star, μαζί μάλιστα με την ανίψια και βαφτιστήρα της, την 5χρονη Μαρία.
Η παρουσιάστρια αποχώρησε λίγο μετά τις 11 το βράδυ, καθώς ενώ αρχικά οι οργανωτές
της είχαν πει ότι θα έβγαινε στην πασαρέλα μαζί με την ανίψια της το αργότερο μέχρι τις 22:30, ώστε η μικρή να μην το... ξενυχτήσει, εξαιτίας καθυστέρησης στη ροή του προγράμματος θεία και ανίψια θα έκαναν πασαρέλα το νωρίτερο στις 23:30.
Η Ελεονώρα ενημέρωσε τους ανθρώπους της παραγωγής ότι δεν ήθελε να ταλαιπωρήσει τη μικρή Μαρία, πολύ περισσότερο πέρα από το καθορισμένο, άλλωστε η επιλογή του να εμφανιστεί μαζί με τη μικρή, έγινε εξαιτίας του ότι τα έσοδα της εκδήλωσης θα καταλήξουν σε παιδιά που έχουν ανάγκη.
Γι' αυτό και η παρουσιάστρια, όταν της έγινε η πρόταση να εμφανιστεί στα Madwalk μαζί με κάποια επώνυμη από τη showbiz, πρότεινε εξαιτίας του φιλανθρωπικού σκοπού για παιδιά να εμφανιστεί όσο το δυνατό νωρίτερα με την πεντάχρονη ανίψια της, έχοντας και το ΟΚ του αδελφού της και πατέρα της μικρής.
Θεία και ανίψια ήταν σήμερα από τις 20:30 στη θέση τους, όμως τελικά η εμφάνιση-έκπληξη δεν έγινε ποτέ... Οι διοργανωτές πρότειναν στην Ε. Μελέτη να εμφανιστεί μονή της κλείνοντας τη βραδιά, άλλα εκείνη αρνήθηκε ευγενικά αφού δεν θα ήταν με την ανίψια της, όπως είχε καθοριστεί και το κόνσεπτ!
Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:Facebook: Χρήστος ΑϊβαλιώτηςTwitter: Chris AivaliotisE-mail: [email protected]://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα