ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αλλάζει ο προγραμματισμός του Mega - Πως διαμορφώνεται η απογευματινή ζώνη;

08:16 19/11/2014 - Πηγή: TVNea
Στο Mega φέτος υπάρχει ένας συνεχής αναβρασμός για τον προγραμματισμό του σταθμού. Ενώ λοιπόν όλοι γνωρίζαμε πως από 1η Δεκέμβρη το lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα είναι η σειρά "Κλεμμένα όνειρα" ενώ η κυπριακή σειρά "Όνειρο ήταν" ,που βρισκόταν σε αυτήν τη θέση, θα μεταφερθεί μια ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, όλα ανατρέπονται.
Σύμφωνα με πληροφορίες μου από την 1η του μηνός το Μεγάλο κανάλι θα συνεχίσει προβάλει πριν τα κλεμμένα όνειρα την κωμική σειρά 50-50 η οποία σημειώνει ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης.
Τώρα, το "Όνειρο
ήταν" μετακινείται στα Σαββατοκύριακα πάλι ως lead in για το δελτίο. Δηλαδή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19:00.
Η συγκεκριμένη αλλαγή στον προγραμματισμό του Mega προσωπικά με ξάφνιασε, μα θεωρώ πως είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση! Η ζώνη 19:00-20:00 το Σαββατοκύριακο έχει κυρίως επαναλήψεις. Το "Όνειρο ήταν" σε αυτήν την ζώνη θα έχει την ευκαιρία βρει το κοινό που δεν θέλει να δει μια επανάληψη. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η σειρά πήγαινε αρκετά καλά απέναντι στο βαρύ πυροβολικό "Μπρούσκο".
Μια πρωτοπορία από το Mega που ελπίζει να του βγει σε καλό!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα