ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Γιώργος Ντούρος μιλάει για όλα στο TvNea

14:02 30/6/2011 - Πηγή: TVNea

O Γιώργος Ντούρος, σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο TvNea και τον Βασίλη Πανουργιά μιλάει για το "Greek Idol" την Ρούλα Χάμου αλλά και όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής στην καριέρα του στο τραγούδι !TvNea: Ήσουν από τους πιο δημοφιλούς παίκτες του Greek Idol 1. Για ποιους λογούς πιστεύεις πως ξεχώρισες, και αγαπήθηκες τόσο πολύ από τον κόσμο?

Γιώργος: Ο κόσμος πιστεύω καθαρά ενστικτωδώς στηρίζει αυτούς που είναι αληθινά
δοσμένοι σε αυτό που κάνουν, μπορεί να σε παρεξηγήσει ίσως στην αρχή λογά καχυποψίας άλλα στο τέλος η αλήθεια πάντα κερδίζει. Αυτό που ζω από τότε μέχρι σήμερα στις εμφανίσεις μου σε όλη την Ελλάδα είναι σίγουρα πολύ όμορφο και με γεμίζει δύναμη. Αν δώσεις αγαπά, αγάπη θα πάρεις.

TvNea: Η Ρούλα Χάμου ήταν ένα άτομο που "της άρεσες" πολύ σαν τραγουδιστής και σε στήριζε μέσα από το Κους - Κους πέρυσι. Πως αισθανόσουν για αυτό?

Γιώργος: Η Ρουλά είναι από τους πρώτους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και στο μουσικό μου ορμάμε βοήθησε πάρα πολύ κυρίως στην εσωτερική μου εξέλιξη ως καλλιτέχνης. Νιώθω τυχερός που την γνωρισα, διοτι λίγοι ξέρουν την πορεία της χρονιά τώρα και την άξια της στο χώρο !

TvNea: Ένας χρόνος έχει περάσει σχεδόν από τότε που αποχώρησες από το Greek Idol, και είσαι πλέον πολύ αναγνωρίσιμος από τον κόσμο. Πως το αντιμετωπίζεις αυτό?

Γιώργος: Δεν είμαι τίποτα χωρίς την αγάπη που δίνω και παίρνω στα live. Η δημοσιότητα από μόνη της είναι ένα εφέ που πολλοί ποθούν σε αύτη την έρημη χωρά, άλλα πρέπει να έχει ουσία, να είναι δηλαδή το αποτέλεσμα μιας καλλιτεχνικής πορείας και όχι ο στόχος. Σε διευκολύνει βεβαία, που ο κόσμος σε εμπιστεύεται πιο εύκολα, σκέφτονται αυτός είναι από την τηλεόραση άρα δεν είναι κάνας ψυχοπαθής. Δικό τους το ρίσκο.

TvNea: Πως ειδές φέτος τους διαγωνιζόμενους του Greek Idol?

Γιώργος: Είδα νέα παιδιά με όνειρα να παλεύουν να αποδείξουν την άξια τους, το ξέρω καλά το έργο αυτό και το άγχος του. Κυρίως ο Δημήτρης μου άρεσε λογά είδους και φωνητικών δυνατοτήτων και ο Άρης παρόλο που το είδος αυτό δεν ανήκει στα αγαπημένα μου είναι πολύ κάλος συνολικά. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι φέτος έλλειπε λίγο ο ενθουσιασμός κυρίως από τον κόσμο σε σχέση με αυτό που ζήσαμε εμείς ίσως λογά της δύσκολης εποχής.

TvNea: Είσαι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία σου στο τραγούδι?

Γιώργος: Είμαι ικανοποιημένος που από το απολυτό 0 που ξεκίνησα στα 18 στα 26 μου και σε τόσο δύσκολη εποχή κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο χωρίς να έχω φιλήσει κατουρημένες ποδιές και τραγούδια που έγραφα στα παλιά μου τετράδια να τα τραγουδάκι ο κόσμος στα live έστω και ακυκλοφόρητα ακόμα. Το να ζεις τα παιδικά σου όνειρα είναι ευλογία. Το να τα παρατήσεις είναι σαν να πουλάς τον ίδιο σου τον εαυτό. Είμαι λοιπόν ικανοποιημένος κυρίως από την συνέπεια προς τον εαυτό μου γιατί δεν θεωρώ ακόμα ιδιαίτερα αξιέπαινη την καλλιτεχνική μου πορεία.

TvNea: Θα έφευγες από την Ελλάδα για να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό και στο δ
Keywords
Τυχαία Θέματα