ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Μαρία Μπεκατώρου: Νιώθω πολύ γεμάτη από αυτή τη συνεργασία

14:30 11/12/2013 - Πηγή: TVNea
Η Μαρία Μπεκάτωρου είναι μια πολλά υποσχόμενη παρουσιάστρια που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο χώρο. Σήμερα σε μια αποκλειστική & αποκαλυπτική συνέντευξη εδώ στο TV NEA, αποφάσισε να δώσει απαντήσεις για όλα όσα ακούγονται για εκείνη & τα «Καρντάσιανς», αλλά & το μεγάλο βήμα να μεταπηδήση στον ΑΝΤ1. Σχολιάζει τα τηλεοπτικά γεγονότα, το Master Chef Junior και αποκαλύπτει
την καθημερινότητα της αλλά και με ποια παρουσιάστρια θα ήθελε να συνεργαστεί.

Καλησπέρα Μαρία

-Φέτος έκανες το μεγάλο βήμα, κι από το Αρτ(Τηλεαστυ) μεταπήδησες στον ΑΝΤ1. Νιώθεις πως πρόδωσες το Αρτ(Τηλεαστυ);
ΑΠ.
Όχι ,δεν το ένιωσα γιατί πήρα την απόφαση μετά απο πολλή σκέψη και απόλυτα συνειδητά. Το Αρτ θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου . Άλλωστε οι σχέση αυτή είναι οικογενειακή και όχι επαγγελματική .Είκοσι χρόνια είναι μια ζωή ολόκληρη.

-Πως είναι η συνεργασία σου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα στο «Καρντάσιανς»; Ακούστηκε έντονα τον τελευταίο καιρό ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις σου με τους συμπαρουσιαστές σου.
ΑΠ.
Νιώθω πραγματικά πολύ χαρούμενη και πολύ γεμάτη από αυτή τη συνεργασία. Νομίζω ότι ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί .Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ με στηρίζει πολύ από την πρώτη στιγμή και είμαι πολύ τυχερή που συμβιώνω μαζί του τηλεοπτικά .Ο Δημήτρης μας δίνει αυτό το κάτι «διαφορετικό». Τον εκτιμούσα πάντα ως καλλιτέχνη και τώρα πια τον εκτιμώ πολύ και ως άνθρωπο. Όσο γι'αυτα που ακουστήκαν ....απάντησα έμμεσα μόλις.

-Τα νούμερα τηλεθέασης τα παρακολουθείς;
ΑΠ.
Αχ !!!!Τι να πω για τα νούμερα τώρα, σιγά σιγά αρχίζω και τα καταλαβαίνω. Θέλω να αρέσει αυτό που κάνουμε στον κόσμο αλλά εμμονή νομίζω δεν θα αποκτήσω ποτέ.

-Διαβάζεις τις κριτικές; Πρόσφατα μάλιστα είδαμε κάποιες κριτικές αρνητικές για τα Καρντάσιανς. Είναι κάποια που σε ενόχλησε;
ΑΠ.
Βεβαίως και τις διαβάζω και τις λαμβάνω σοβαρά υπόψιν μου. Ποτέ δεν έχω ενοχληθεί. Απλά σε μια καινούργια τηλεοπτική πρόταση αξίζει νομίζω να δίνουμε λίγο χρόνο .

-Τι σου αρέσει να βλέπεις στην τηλεόραση και τι βαριέσαι πάρα πολύ;
ΑΠ.
Μου αρέσουν πολύ οι χιουμοριστικές εκπομπές ! Παρακολουθώ τα πάντα !Δεν έχω πολύ χρόνο συνήθως ,οπότε η ώρα που παρακολουθώ τηλεόραση είναι αργά το βράδυ.

-Πως βλέπεις την Δούκισσα Νομικου στην θέση της Ζέτας Μακρυπουλια στο DWTS; Πιστεύεις ότι είναι δίκαιοι η σύγκριση;
ΑΠ.
Νομίζω ότι γενικά στη τηλεόραση δεν πρέπει να γίνονται συγκρίσεις . Κάθε παρουσιαστής -παρουσιάστρια έχει διαφορετική προσωπικότητα οπότε και ο τρόπος παρουσίασης θα είναι διαφορετικός .Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ είναι πολύ καλή και ανήκει στη νέα γενιά παρουσιαστών με μέλλον τηλεοπτικό .Χαίρομαι πολύ για την επιτυχία της

-Με ποιον παρουσιαστή ή παρουσιάστρια θα ήθελες να συνεργαστείς πολύ;
ΑΠ.
Χαίρομαι γιατί πάντα ήθελα να συνεργαστώ με τον Γρηγόρη και να που έγινε.. Τώρα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο είναι η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ .Την εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο αλλά και ως παρουσιάστρια

-Πώς βλέπεις τα πρωινά προγράμματα σε ΑΝΤ1 και MEGA; Τι σου αρέσει περισσότερο και ποια είναι η επιλογή σου;
ΑΠ.
Η αλήθεια είναι ότι έχω μια αδυναμία στη ΦΑΙΗ και τον Γιώργο . Μου αρέσει πολύ η χημεία τους και ο τρόπος που χειρίζονται τους καλεσμένους τους . Όμως και η πρόταση του mega θεωρώ ότι έχει ενδιαφέρον.

-Σε λίγους μήνες θα βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 και ο 2ος κύκλος από το πετυχημένο Your Face sound familiar. Έχεις κάνει συζητήσει με τον ΑΝΤ1 για να είσαι στο show;
ΑΠ.
Ναι και χαίρομαι πολύ γι 'αυτο ..Το αγαπώ το "YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR "

-Πέρα από τα προγράμματα που έχεις παρουσιάσει, θα ήθελες να κάνεις κάτι άλλο;
ΑΠ.
Δεν το έχω σκεφτεί καθόλου .Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με αυτά που μου έχουν δοθεί, εύχομαι να καταφέρνω να ανταποκρίνομαι στην εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι άνθρωποι του ANT1.

-Έχεις πάρει τα χρήματα σου από το Master Chef Junior;
ΑΠ.
Όχι ,δυστυχώς ακόμη δεν έχουμε πληρωθεί.

-Μίλησε μας για την καθημερινότητα σου
ΑΠ.
Α δεν έχω παράπονο. Έχω πάντα πολλά πράγματα και μου αρέσει πολύ αυτό!!! Το μόνο που θέλω πάντα είναι να περνάω αρκετές ώρες με τον άντρα μου.

-Η πιο σοκαριστική στιγμή που βίωσες στην ζωή σου;
ΑΠ.
Ο πρόσφατος χαμός του πατέρα μου .Είναι ότι πιο σκληρό μου έχει συμβεί και δεν ξεπερνιέται εύκολα.

-Πρόσφατα είπες ότι ήθελες να πάρει την μικρή Μαρία. Θα έμπαινες στην διαδικασία να υιοθετήσεις ένα παιδί;
ΑΠ.
Δεν το έχω σκεφτεί γιατί πιστεύω ότι δεν θα βρεθώ ποτέ μπροστά σε αυτό το δίλημμα.

Τα Καρντάσιανς την απόψε στις 23:15, ανοίγουν το σπίτι τους και υποδέχονται τον κωμικό ηθοποιό, Γιώργο Μητσικώστα και τον κορυφαίο πυγμάχο, Μιχάλη Αρναούτη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ
Συνέντευξη στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα