Αποκαλυπτικό: Το πρόβλημα στη συνεργασία Ουγγαρέζου-Σκουρδά! Ποια είναι η πιθανή λύση;

08:40 27/8/2018 - Πηγή: TVNea
Όπως μας πληροφόρησε χθες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δεν έχει "κλειδώσει" ακόμα η συμμετοχή του στην εκπομπή "Το Πρωινό" με τη Φαίη Σκοδά.

Το tvnea.com σας αποκαλύπτει πως το πρόβλημα πια δεν αφορά ούτε την εκπομπή, ούτε την παρουσιάστρια, αλλά είναι πρακτικό. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρουσιάζει κάθε πρωί στον "Ρυθμό 949" την εκπομπή "Μάππες show" μαζί με τους Σταμάτη Din Dan Done και την Ιωάννα Λαϊου.

Η εκπομπή κατάφερε την περσινή σεζόν να τερματίσει στην πρώτη θέση των ακροαματικοτήτων και σίγουρα ούτε η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού, αλλά και ούτε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα επιθυμούσαν μία αναταραχή σε αυτό το δεδομένο.

Και το λέμε αυτό διότι η εκπομπή ολοκληρώνεται στις 10, δηλαδή την ώρα που ξεκινά η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Τα στούντιο του "Ρυθμού" βρίσκονται στο Μαρούσι, ενώ του πρωινού στα Σπάτα.

Η μόνη εξέλιξη που θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα αυτό είναι να αλλάξει η ροή του πρωινού του ΑΝΤ1, δηλαδή στην ώρα 10 με 11 να προβάλλονται οι ενότητες των ζωδίων και της μαγειρικής και τα gossip (που θα απαιτούν τη συμμετοχή του Δημήτρη) να τα βλέπουμε στο 11 με 12.

Για να δούμε...http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TVNea