Αποκαλυπτικό: Ενεργοποιείται το καθημερινό 10 με 1 στον ALPHA; Τι συνδέει την Μελέτη με αυτή την ζώνη;

19:45 17/6/2016 - Πηγή: TVNea
Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη. Και μπορεί η ίδια η παρουσιάστρια "να μην λέει κουβέντα", φήμες την θέλουν να έχει κάνει συναντήσεις με το κανάλι, ώστε να ενταχθεί στον ALPHA. Μάλιστα άλλες φήμες θέλουν το κανάλι να έχει προτείνει στην Μελέτη την καθημερινή πρωινή ζώνη 10 με 1 με Infotainment εκπομπή.
Φίλοι του TVNEA.COM μην ακούτε τίποτα... Βλέπετε οι καιροί είναι δύσκολοι, και για να γεμίσουν αυτές οι ρημάδες οι γραμμές, κάποιος πρέπει να γράψει την "φήμη" για να βρούμε κι εμείς δουλεία και να γράψουμε την πάσα αλήθεια.
Έτσι σύμφωνα με ρεπορτάζ και όπως πάντα ΕΓΚΥΡΕΣ πήγες του TVNEA.COM ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA δεν είναι στα σχεδία του να ενεργοποιήσει την πρωινή καθημερινή ζώνη 10 με 1. Ο προσανατολισμός του καναλιού είναι να συνεχίσει το καθημερινό του πρόγραμμα όπως είναι αυτή την στιγμή με έμφαση στην μυθοπλασία όπου και θα επενδύσει πολύ.
Όσο για την Ελεονώρα Μελέτη, το ίδιο έγκυρο ρεπορτάζ μας την θέλει να μην έχει κάνει ΚΑΜΙΑ συνάντηση-για την ώρα τουλάχιστον με τον ALPHA- δεν αποκλείεται ωστόσο στο μέλλον να γίνει... Για την ώρα η μόνη συζήτηση που έκανε η παρουσιάστρια είναι για το DWTS ALL STARS.

To TVNEA.COM ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς αναφορά του site TVNEA.COM.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα