ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: X FACTOR: Η ομάδα που αναλαμβάνει ο κάθε κριτής και η πρεμιέρα των Live

21:42 27/4/2017 - Πηγή: TVNea
Σε πολύ λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 22:00 ξεκινάει απόψε η προβολή των πρώτων επεισοδίων του X Factor 2 μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στα πρώτα, λοιπόν, επεισόδια θα παρακολουθήσουμε την πρώτη φάση του παιχνιδιού, αυτή των auditions.

Βέβαια, το παιχνίδι είναι πολύ μπροστά στα επεισόδια, αφού έχει ήδη γυριστεί και η τρίτη φάση του παιχνιδιού, τα Chair Challenge, κάτι που εμείς θα περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε.

Στο τέλος της δεύτερης φάσης αυτής των bootcamp, θα ανακοινωθεί στους παίκτες που πέρασαν στην επόμενη φάση ποιος κριτής – μέντορας θα αναλάβει την εκάστοτε ομάδα στο Chair Challenge και στα Live που θα ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TvNea.com, ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει αναλάβει την ομάδα των μεγάλων, η Τάμτα τα αγόρια, ο Γιώργος Παπαδόπουλος τα κορίτσια και ο Μπάμπης Στόκας την ομάδα των group.

Όσον αφορά την πρεμιέρα των Live του talent show όπου πια θα δούμε και τον Σάκη Ρουβά στο ρόλο του παρουσιαστή, δεν έχει οριστεί ακόμα ακριβής ημέρα, ωστόσο αυτή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, αναμένεται να γίνει από τις 20 του Μάη και μετά, μέχρι το τέλος του μήνα.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα