Αποχώρηση Ευαγγελάτου,μεταφορά Λυριτζή,Οικονόμου,Αυτιά,Μπουσδούκου και αλλαγή προφίλ της Χριστίνας Λαμπίρη!

14:15 29/10/2013 - Πηγή: TVNea
Τρομερές αλλαγές έρχονται στο Skai με αποχωρήσεις και αλλαγές των παρουσιαστών σε ζώνες.Το
κλίμα στο κανάλι είναι πάρα πολύ κακό και δυστυχώς για αυτούς έχει μαθευτεί και στο ευρύ κοινό.Λίγο τα 2 πολιτικά στρατόπεδα που υπάρχουν στο κανάλι,λίγο τα πολύ χαμηλά τηλεθέασης και φυσικά λόγω του περιορισμένου κοστολογίου.

Έτσι λοιπόν φουντώνουν οι τηλεοπτικές φήμες που θέλουν τον Νίκο Ευαγγελάτο να εγκαταλείπει την εκπομπή του.Αιτία οι αντίξοες συνθήκες που επικρατούν.Υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε link,για να κάνει συνδέσεις,οι περιορισμοί
που του επιβάλει η διοίκηση σχετικά με την επιλογή των καλεσμένων, δίνοντας προτεραιότητα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ακόμη και οι απαγορεύσεις που υφίσταται στη χρήση των σχολιαστών του σταθμού… συνθέτουν το ασφυκτικό πλαίσιο που θέλει να αποτινάξει!
Αυτό όπως καταλαβαίνετε δημιουργεί ένα τεράστιο κενό για 2 ώρες,που αν τελικά το αποφασίσει ο γνωστός παρουσιαστής πρέπει πολύ προσεκτικά να αποφασίσουν πως θα τις καλύψουν.
Μία άλλη μεγάλη αλλαγή σύμφωνα με το enimerosi24.gr που από τον Ιανουάριο του 2014 φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά είναι κάτι που ακουγόταν από το καλοκαίρι.Συγκεκριμένα ο Σταμάτης Μελλέλης και οι συνεργάτες του επιθυμούν τον Γιώργο Αυτιά να μετακομίζει στην πολύ πρωινή ζώνη 6 με 10 και το δίδυμο Λυριτζής και Οικονόμου στη ζώνη 10 με 1.Όσο για την Άννα Μπουσδούκου δεν θα μείνει τηλεοπτικά άστεγη,αφού υπάρχουν πλάνα για μεταφορά της το Σαββατοκύριακο ή στην καθημερινή απογευματινή ζώνη.
Επίσης αποφάσεις θα παρθούν σύντομα και για την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.Τα μονοψήφια προβληματίζουν τους ιθύνοντες και είναι πιθανόν το προφίλ να αλλάξει και να γίνει πιο ψυχαγωγικό.
Τέλος το δίωρο 5 με 7 που είναι μες στην επανάληψη ρίχνει πάρα πολύ το μέσο όρο του σταθμού,όμως το κανάλι αδυνατεί να βρει χρήματα να την αντικαταστήσει με προγράμματα πρώτης προβολής
Εν κατακλείδι θα έχουμε δραματικές αλλαγές στο Skai από τη νέα χρονιά,όπως και δραματικά είναι αυτά που συμβαίνουν μέσα στο κανάλι.
Keywords
Τυχαία Θέματα