Από τον Ant1...στο Skai!

10:08 13/6/2015 - Πηγή: TVNea
Το γλυκοκοίταζαν για χρόνια αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να το βγάλουν στον αέρα. Έτσι πέρασε στα χέρια των απέναντι που έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του με σκοπό να το βγάλουν στον αέρα την καινούργια σεζόν γεμίζοντας τους τηλεθεατές δώρα αλλά και τη συχνότητά τους… τηλεθεατές!

Ο λόγος για το πετυχημένο​ τηλεπαιχνίδι «Raid The Cage» που προβάλλεται σε πολλές χώρες και συνδυάζει γνώσεις και δράση καθώς όσοι λαμβάνουν μέρος θα πρέπει να απαντούν σε ερωτήσεις αλλά να είναι και γρήγοροι για να… αρπάζουν τα πολλά πλούσια
δώρα! Το εντυπωσιακό σκηνικό είναι ένα τεράστιο κλουβί γεμάτο δώρα και παίρνουν μέρος ζευγάρια παικτών που πρέπει να απαντούν σε ερωτήσεις του παρουσιαστή. Αν απαντήσουν σωστά τότε το «κλουβί» ανοίγει και οι παίκτες πρέπει να κάνουν… επιδρομή και να πάρουν όσα περισσότερα δώρα μπορούν μέσα σε 90 δευτερόλεπτα που η πόρτα θα παραμείνει ανοιχτή.

Για να ανοίξει ξανά θα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε άλλες ερωτήσεις, αλλά αν δεν απαντήσουν τότε χάνουν όσα δώρα έχουν κερδίσει και τα οποία ξαναμπαίνουν στο κλουβί. Το τηλεπαιχνίδι αυτό είχε βάλει στο μάτι ο ΑΝΤ1 πριν από δύο χρόνια σκοπεύοντας να το βγάλει στον αέρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση. Τελικά όμως διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στο κόστος του και έτσι το άφησαν δίνοντας την ευκαιρία σε άλλους να το αποκτήσουν.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το «Raid The Cage» πέρασε στα χέρια του ΣΚΑΪ που έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του με σκοπό να το βγάλουν στον αέρα την επόμενη σεζόν. «Η τέλεια απόδραση» όπως θα είναι ο τίτλος του θα προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο και θα δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν τα πλούσια δώρα που θα προσφέρουν. Και όταν λέμε «πλούσια δώρα» είναι αλήθεια καθώς στις ξένες παραγωγές δίνονται από καφετιέρες μέχρι… αυτοκίνητο και jet ski που πρέπει οι παίκτες να μπουν στο κλουβί και να… αποδράσουν από εκεί με όσα μπορούν να μεταφέρουν πριν κλείσουν οι πόρτες.

Τα στελέχη του ΣΚΑΪ ποντάρουν πολύ στο καινούργιο τους απόκτημα πιστεύοντας ότι θα αγαπηθεί κι αυτό όπως το «Hot Seat» που προβάλλουν καθημερινά με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Το τηλεπαιχνίδι «Η τέλεια απόδραση» συνδυάζει γνώσεις, αλλά και δράση καθώς οι παίκτες πρέπει να είναι γρήγοροι, ενώ πέφτει… πολύ γέλιο με όσα συμβαίνουν στο πλατό καθώς προσπαθούν να κουβαλήσουν τα δώρα και να αποδράσουν από το κλουβί χωρίς να εγκλωβιστούν!

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ήδη έχουν ξεκινήσει να κάνουν συναντήσεις με πρόσωπα για το ποιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει την παρουσίαση της «Τέλειας απόδρασης». Κι αν κρίνουμε από την πολύ καλή επιλογή του Γιάννη Ζουγανέλη στο «Hot Seat» τότε δικαιολογημένα πιστεύουμε ότι και στην «Απόδραση» θα κάνουν… τέλεια επιλογή!

newsit.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα