Από Mega πάνε Star-Πότε θα γίνουν οι μεταγραφές;

13:32 24/6/2016 - Πηγή: TVNea
Κλειστές πόρτες βρίσκουν οι εργαζόμενοι του Mega που έχουν σπεύσει προς την πλευρά του Star αναζητώντας εργασία.

Πολύ γνωστά ονόματα από κρίσιμα ρεπορτάζ, τα οποία έχουν θητεία αρκετών ετών στο κανάλι της Μεσογείων, απογοητευμένα από την πορεία του καναλιού έχουν κάνει βολιδοσκοπήσεις και συναντήσεις, αλλά δεν έχουν βρει την ανταπόκριση που περίμεναν. Σύμφωνα με πληροφορίες του SECRET, η απόφαση της πλευράς Βαρδινογιάννη
είναι να μην εμπλακεί σε μεταγραφές δημοσιογράφων από το Mega, τουλάχιστον προς το παρόν. Πρώτον, γιατί δεν θέλει να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αποψιλώνουν το κανάλι σε μια κρίσιμη στιγμή για το μέλλον του. Δεύτερον, γιατί υπάρχει ο φόβος ότι, αν τελικά αποκτηθούν δύο τρία πρόσωπα, θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερος αριθμός ενδιαφερομένων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι όποιες αποφάσεις για πολύ περιορισμένες προσλήψεις θα ληφθούν τον Οκτώβριο, αφού τότε εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία δανειοδότησης των καναλιών.

«Θα έχουμε εικόνα για το ποιοι ακριβώς θα πάρουν τις νέες άδειες και με συγκεκριμένα δεδομένα θα κλείσουμε όποια ενδεχόμενα κενά κριθεί ότι υπάρχουν στον ειδησεογραφικό τομέα», λέει χαρακτηριστικά στο ''S'' στέλεχος του καναλιού που είναι σε θέση να γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο σκέπτεται να κινηθεί η ιδιοκτησία.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα