Απίστευτο:Αλλάζουν όλα στο "Πρωινό μου"!Από παρουσιαστές,πανελίστες μέχρι και θεματολογία!

11:31 13/3/2013 - Πηγή: TVNea

Άν είναι σωστό το ρεπορτάζ των συναδέλφων τότε αλλά ζει αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια απο Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά. ...Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες μαθεύτηκε το εξής : Πρώτον το Mega αποφάσισε να διατηρήσει την καθημερινή, ψυχαγωγική του ζώνη και του χρόνου, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε μπει σε σκέψεις να προχωρήσει στην κατάργησή της, βαδίζοντας στον θλιβερό δρόμο που έχουν ακολουθήσει ήδη όλα τα υπόλοιπα κανάλια.

Στην
συνέχεια, εννοείται πως έχουν καταλήξει να θέλουν στο τιμόνι της εκομπής να είναι και πάλι η Φαίη Σκορδά, κάτι το οποίο ,όμως, δεν ισχύει και για τον Γιώργο Λιάγκα, μιας και είναι γνωστή η επιθυμία του να αποχωρήσει του χρόνου από αυτό το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πόστο, κάτι για οποίο μάλιστα μίλησε και χθες μέσα από την εκπομπή. Παρόλα αυτά, δεν είναι σίγουρο ακόμη το γεγονός για το αν η Φαίη αναλάβε μόνη της το τιμόνι του "Πρωινού Mou", χωρίς τον Γιώργο δίπλα της. Και μπορεί οι Megaλικοί να έχουν καταλήξει πως θέλουν και πάλι να έχουν στο πρόγραμμά τους το "Πρωινό Mou" ,όμως, αυτό δεν σημαίνει πως η εκπομπή θα είναι η ίδια εκπομπή που ξέρουμε εδώ και τρία χρόνια. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, οι ιθύνονξτες του Μεγάλου Καναλιού έχουν αποφασισει η εκπομπή από το Φθινόπωρο να αλλάξει εντελώς σύνθεση, στυλ και θεματολογία. Με άλλα λόγια; Εχουν αποφασίσει να αλλάξουν τα πάντα.
Φυσικά και θα διατηρηθεί το brand name του "Πρωινού Mou", το οποίο αποτελεί πια εγγύηση για το κανάλι ,όμως,πέραν τούτου τίποτα άλλο δεν θα παραμείνει ίδιο. Ετσι, θα αλλάξουν όλα τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τους βασικούς παρουσιαστές και κυρίως αν μείνει η Φαίη μόνη της, ενώ και η θεματολογία θα αλλάξει, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση σε γυνακεία θέματα. Οι Megaλικοί θέλουν να διαμορφώσουν ένα καθαρά γυνακείο, χρηστικό μαγκαζίνο, το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με την επικαιρότητα και την ενημέρωση.

Βέβαια, οι οριστικές αποφάσεις ακόμα δεν έχουν παρθεί ,όμως, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, αυτό είναι το τελικό πλάνο στο οποίο φαίνεται να καταλήγουν οι άνθρωποι της οδού Μεσογείων.πηγή: tlife

MHN ΞΕΧΝΑΣ...ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ:Media-Τηλεθέαση-News-Πολιτικά-Gossip-Hollywood-Κινηματογράφος-Μουσική-Πολιτισμός-Κοινωνία-Life-Ζώδια-Eurovision ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ME ENA LIKE ΕΔΩ --> https://www.facebook.com/Tvnea.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα