Απίστευτη σύγχυση στον ΟΣΕ της Θεσσαλονίκης!

17:31 17/3/2014 - Πηγή: TVNea
Αναστάτωση και διάχυτος εκνευρισμός επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, λόγω της καθυστέρησης που παρουσιάστηκε σε δρομολόγιο αμαξοστοιχίας.

Αιτία της καθυστέρησης στάθηκε ο εκτροχιασμός μίας εκ των μηχανών επιδιόρθωσης των σιδηροδρομικών γραμμών στο ύψος της Ξάνθης, η οποία "έφραξε" ουσιαστικά την κυκλοφορία στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Το περιστατικό αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αμαξοστοιχία 90, η οποία αναχωρεί καθημερινά στις 16:15 από
τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αλεξανδρούπολη και ενδιάμεσους σταθμούς (Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα, Ξάνθη, Κομοτηνή) να μη μπορεί να λάβει την έγκριση για αναχώρηση από τους ιθύνοντες.

Το επιβατικό κοινό, που επρόκειτο να ταξιδέψει προς τους προαναφερθέντες προορισμούς, ενημερώθηκε στις 15:50 πως η αμαξοστοιχία δεν θα αναχωρήσει στην κανονική της ώρα (16:15) αλλά το νωρίτερο μετά τις 18:30! Όπως είναι φυσικό, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, με το κοινό να δυσανασχετεί, ενώ δεν έλειψαν και τα έντονα φραστικά επεισόδια μεταξύ επιβατών και υπαλλήλων του ΟΣΕ.

Μετά την πρώτη ανακοίνωση, ήρθε μια δεύτερη ανακοίνωση στις 16:10, με την οποία ουσιαστικά επαναλαμβανόταν το μήνυμα της πρώτης. Η πλειοψηφία των επιβατών, που ήθελαν να μετακινηθούν προς την Αλεξανδρούπολη, αποχώρησε δυσανασχετισμένη και κατευθύνθηκε προς τα ΚΤΕΛ, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που ακύρωσαν το εισιτήριό τους.

Επειδή όμως βρισκόμαστε στην Ελλάδα, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, στις 16:20 εξήχθη ανακοίνωση, η οποία ενημέρωνε τους επιβάτες πως η αμαξοστοιχία 90 για την Αλεξανδρούπολη βρίσκεται κανονικά στη γραμμή της και θα αναχωρήσει σε 5 λεπτά! Όσοι από το κοινό παρέμειναν στον σταθμό, μετά τις δύο πρώτες ανακοινώσεις περί καθυστέρησης, έσπευσαν να επιβιβαστούν στην αμαξοστοιχία, η οποία τελικά αναχώρησε με ελάχιστη καθυστέρηση στις 16:30!

Με λίγα λόγια, υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι επιθυμούσαν να ταξιδέψουν προς την Αλεξανδρούπολη με το τρένο και οι οποίοι ουσιαστικά το έχασαν χωρίς λόγο, αφού λίγα λεπτά μετά αναχώρησε κανονικά, ενώ οι ίδιοι είχαν ακυρώσει το εισιτήριό τους και είχαν φύγει από τον σταθμό του ΟΣΕ!
Keywords
Τυχαία Θέματα