ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΒΟΥΛΗΣ:Αφησε αιχμές για ψυχιατρική ασθένεια του ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ?

22:45 4/10/2013 - Πηγή: TVNea
Αιχμηρά σχολίασαν την επιθετική συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιάρη ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή. Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Βήμα FM» ο κ. Καλαντζής ανέφερε:
«Θέλω να έχετε στο μυαλό σας την εικόνα του κ. Κασιδιάρη και την εικόνα τη χθεσινή. Τίποτε άλλο. Εγώ την εξηγώ ιατρικά,
επειδή είμαι φαρμακοποιός, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Έχει εξήγηση ιατρική, αλλά δεν κάνει. Πολιτική εξήγηση γιατί να έχει, όταν βγήκε έξω εν εξάλλω καταστάσει και έκανε αυτά που έκανε;».
Ερωτηθείς εάν ο κ. Κασιδιάρης είχε κάνει χρήση ουσιών, ο αντιπρόεδρος της Βουλής απάντησε: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Σε στερητική αντίδραση, κατάσταση μπορεί να ήταν. Προσπαθώ να εξηγήσω μερικά πράγματα, αλλά η εικόνα είναι καλύτερη από τη διάγνωση. Όπως ξέρετε, οι καλοί γιατροί παλιά κοιτούσαν την όψη. Καλή όψη έλεγαν, αγαθή όψη. Και κάποιοι καλοί γιατροί έλεγαν ότι εάν θεραπεύσεις το ψυχικό αίτιο, θεραπεύεις και την ασθένεια».
«Χείμαρρος» ήταν και η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία σχολίασε καυστικά το γεγονός ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης μένει ακόμα με τους γονείς του.
«Συγγνώμη, αλλά ο Κασιδιάρης μένει με τον μπαμπά του ακόμα; Είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε, αφού τον ξύπνησε ο μπαμπάς του και μένει με αυτόν, όχι με αυτές τις κοπελάρες που βλέπαμε στο lifestyle. Α, δεν του φτάνει η (βουλευτική) αποζημίωση να βρει σπίτι. Γιατί είπαν στον ανακριτή ότι είναι αντισυστημικοί και ότι το κόμμα παίρνει το 20% της αποζημίωσης και το 80% τους μένει. Καλά, ποιους δουλεύουν; Αυτοί οι άνθρωποι, έτσι και ανοίξει κάποιος τα βιογραφικά τους, θα καταλάβει ότι δεν είναι άμοιροι ευθυνών πολλοί ψηφοφόροι, ιδιαίτερα στις τοπικές κοινωνίες που για παράδειγμα επέλεξαν εκείνον τον ξεμαλλιάρη που τον λέω εγώ – άλλοι τον λένε Καραϊσκάκη και άλλοι Κολοκοτρώνη – και δηλώνει, ρε παιδιά, στο επάγγελμα άνεργος ηλεκτρολόγος! Δηλαδή, στο χωριό του, το Αγρίνιο, δεν τον ήξεραν τι ήταν; Δεν ήξεραν τι είναι αυτό το πράμα και πήγαν και το ψήφισαν;»
«Με το που ανέβαινε στο βήμα βουλευτής της Χ.Α, δεν καταδεχόμουν να τον ακούσω. Έπαιρνα την τσαντούλα μου και έφευγα», συνέχισε η κα Πιπιλή.
«Ο άλλος ήταν στην Εύβοια ταξιτζής και πορτιέρης σε μπουζουκομάγαζο της νύχτας. Έλεος! Τη γιαγιά στον Άγιο Παντελεήμονα τη δικαιολογώ ως ένα βαθμό, την καημένη που την πηγαίναμε στο ΑΤΜ να πάρει τα λεφτά και να μην τη σφάξουν οι κακοί Αλβανοί και Νιγηριανοί και τελικά της τα παίρναμε εμείς, γιατί βρέθηκαν και κάποιες χιλιάδες ευρώ στα σπίτια αυτών των λαμπρών ανθρώπων της νύχτας. Δεν το είπε αυτό η κυρία Ζαρούλια (για τον κ. Μιχαλολιάκο). Είπε ότι είναι ένας καλός άνθρωπος, αλλά δεν είπε ότι είναι της νύχτας. Οι περισσότεροι τους βλέπαμε στη Βουλή. Είναι σαν τους πορτιέρηδες στα τελευταία μπουζουκομάγαζα που έχουν απομείνει στις εθνικές οδούς. Τι άλλο έπρεπε να δουν;», τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Αναφερόμενη στην επίθεση που δέχτηκε από τη Χρυσή Αυγή η κα Πιπιλή ανέφερε: «Πρώτον, διότι έχουν ένα πρόβλημα με τις γυναίκες και το είχα πει και στη Βουλή. Διότι ο ναζισμός έχει τις γυναίκες ως σκεύος ηδονής και αναπαραγωγής. Όταν λοιπόν βλέπουν γυναίκα που ξεφεύγει από το δικό τους κανόνα, τη μισούν. Δεύτερον, γιατί είμαι ξανθιά. Διότι φαίνεται ότι δεν τους βγαίνει να βάψουν τα μαλλιά τους. Δεν ξέρω… κάτι είχαν με μένα. Δεν καταλαβαίνεις; Ποτέ δεν κάνω τέτοια πράγματα (να τους κοροϊδεύω), γιατί ξέρω ότι θα φάω την μπουνιά».
Keywords
Τυχαία Θέματα