Αντίο στο «J2US» είπε χθες το βράδυ ο Δ. Αρβανίτης! Ανέλαβε ο Κρατερός Κατσούλης

08:31 15/5/2014 - Πηγή: TVNea
ΤΕΛΟΣ στο «Just the 2 Of Us» στη μέση του παιχνιδιού είπε ο Δημήτρης Αρβανίτης, καθώς ο γνωστός σκηνοθέτης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων με το Mega, δεν μπορεί ν΄ανταποκριθεί στο ρόλο του ως κριτής.
Την αποχώρησή του ανακοίνωσε on air η Ζέτα Μακρυπούλια κατά την έναρξη του show, λέγοντας:
«Ο Δημήτρης Αρβανίτης δυστυχώς δεν θα είναι μαζί μας για επαγγελματικούς λόγους.
Η καινούργια σειρά του Mega ήταν να ξεκινήσει λίγο αργότερα, αλλά τα γυρίσματα που αφορούν τη Σύρο ήρθαν λίγο νωρίτερα. Διαφορετικά θα έβρισκε τον τρόπο να τα καταφέρει».
Τι απάντησε σε αυτό ο σκηνοθέτης;
«Πέρασα καταπληκτικά, το έκανα με μεγάλο κέφι, και έμαθα κάτι που δεν ήξερα. Με έκανε πιο λαμπρό αυτό, μου έδωσε τη χαρά ότι μπορώ να είμαι και μπροστά από το γυαλί χωρίς να πω ότι θα το κάνω ή δεν θα το ξανακάνω. Μου άρεσε τρελά!»
«Θα μας λείψεις πάρα πολύ Δημήτρη. Ένα ευχαριστώ θα ήθελα να σου πω γι’ αυτή τη συνεργασία γιατί περάσαμε ωραία!» του αναπάντησε η Ζέτα Μακρυπούλια, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως την θεωρεί καλύτερη παρουσιάστρια παρά ηθοποιό.
Στη συνέχεια, καλωσόρισε στην σκηνή τον ανικαταστάση του, Κρατερό Κατσούλη, ο οποίος ανάλαβε από απόψε τα καθήκοντα του κριτή, παρά το γεγονός ότι αυτό ήταν προγραμματισμένο από το επόμενο live.
«Ο Δημήτρης Αρβανίτης θα μας αφήσει από σήμερα γι΄αυτό και έχει γράψει στο κεφάλι του το “bye”» είπε η Ζέτα, με τον σκηνοθέτη να ανεβαίνει on stage και να λέει για τελευταία φορά μπροστά από τις κάμερες:
«Σας ευχαριστώ και κυρίως το κοινό. Δεν θα φαίνομαι αλλά θα με βλέπετε μέσα από τις σειρές μου. Σας αγαπάω και εσένα πιο πολύ» είπε στη Ζέτα.

star
Keywords
Τυχαία Θέματα